• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal doğumu destekleyen istanbul-Avrupa'daki doktorları bilen var mı?

feryal82d

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
458
129
133
37. HAFTAMDAYIM. Bebeğim ters . doktorum 38. haftaya kadar bekleyelim dönmezse sezeryanla alırız dedi.Ama ben doğum sancısı gelene kadar beklemek istiyorum. doğum sancısıyla son anda dönen bebeklerın olduğunu çok duydum. doktoruma beklemek istediğimi söyleyince felaket tellalı gibi tüm olumsuzlukları saydı. bunlara rağmen istersem bekleyeceğini de söyledi. ama bu konuda yanımda olmadığını hissettiğimden açıkçası yeni doktor arayışındayım. beylikdüzü,avcılar civarlarında benim gibi bu sorunları yaşayıp da doğum sancısının gelmesini onaylayan Dr.ları oln varsa hangi hastane ve bu doktorların isimlerini yazabilirler mi? bu konuda destekçi olabilecek doktor arıyorum...

yanlış yoldasın ! ne demek doğum sancısı geldiğinde bebek dönebilir ya dönmezse ters bir şekilde kanala girerse o saatten sonra sezeryana çevrilemeyeceğini biliyor musun !!

doktor bile bebeğin güvenliğini düşünerek bu riski almaz iken bir anne nasıl alır benim aklım almıyor !!

en "normal doğum destekçisi" doktor bile bu şekilde davranır şahsen aksini yapacak doktorun doktorluğundan şüphe ederim !!

çoğu kişiden bunu duyuyorum ve kadın doğumcu bir arkadaşımla da konuştum suyun olduğun sürece nst yaparak beklemen de sakınca yok dedi. eğer sakınca olsa sakın haaaa diyerek benı uyarırdı..

kadin dogumcu arkdasina gitsen dogum için olmazmi ?
ters dogan bebek oluyor, yada bazi manvralarla çeviriyolar bebegi anne karnindayken
senin baya tecrubeli bi dr aihtiyacin var
maalesef bi fikrim yok isim konusunda

maalesef aynı şehirde değiliz. internette de bu konuda yorumlar okudum. sancım geldiğinde sancının etkısıyle ya da tam sezeryan olacakken son anda bebeğim ters döndü diyenleri duydum. bu yüzden takip yapacak Dr.a ihtiyacım var .

Back