Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
normal doğumdan sonra korse kullanılır mı, işe yarar mı?
Kızlar, normal doğum yaptım oğlum 4 ay 12 günlük. 3-4 gündür korse kullanıyorum belimde incelme yaptı:78: acaba göbek için işe yarar mı? mekik dışında yapabileceğim göbek eriten bir spor var mı???
valla hiiiç bilmiyom.................ben sezeryan oldum son ayımda 71 kiloyla doğuma girmiştim ve doğumdan sonra hızla kilo verdim.....................58 kiloya düştüm göbek möbek hiç olmadı...................işallah veririsin
21 gün önce doğum yaptım dktr korse takma damarların tıkanır ölürsün dedi karnım solmuş balon gibi buruşuk ve siyah.hamileyken çok sivriydi çünkü bide zayıftım artık yarıladım lohusalıgı takcam korseyi :)
banada herkz şal falan sar dedi sımsıkı temmuz ortasında atlet fazlageliyo nasıl sal sarayım 2 gun korse taktım onada dayanamadım valla su an hamilelik oncesi kılomdayım ve gobek hiç yok yapan bikaç arkadasımınki tam gtmedi diyebilirm