normal dogumdan sonra göbek kaldı

asminimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
140
0
46
Eskişehir
kızlar 14 nisanda dogum yaptım ama acayip göbegim kaldı sizce normalmı ne yapmam lazım eritmem iin yardımcı olurmusunuz

sadece göbek mi kaldı kilolarında duruyo mu, bende normal dogum yaptım mart ayında biraz kalıyo göbek ama iniyo zamanla, ee malum dokuz ay boyunca gerildi deri, toplanması zaman alıcaktır

kızlarr durun daha yeni doğum yapmışssınız :) sakin olun giderrr ama size benden tavsiye yol yakınken KORSE takın... Jessica Alba bile gece gündüz dayandım korsemi çıkarmadım demiş :) Benim bebeğim 9 aylık oldu 22 kilo almıştım veriyorum 6 kilom kaldı eski kiloma dönmeme..Göbekte tabiki küçülüyor ama malesef hala var eskisi gibi değil.. Çünkü spora vakit ayırmak lazım . kızlar mekik çekin pilates yapın en faydalısı bunlar. sıkılaşın ki göbiş erisin.. Ama emzirmek ve bebek temposu ilk zamanlar yorucu biliyorum bu yüzden biraz dayanmanızı öneririrm. Bebeklerinizi güle güle büüyütmeniz dileğimle...

14 nisan mı?

çok çok yeni daha...ben haziran 2012 de doğum yaptım hala daha var:)))ama o ilk aylarda ki gibi değil tabi...zamanla iniyo..tabi yemeye dikkat ve hareket ile daha hızlı iniyo ve sıkılaşıyo...

ya siz korse kullandınız mı kullandıysanız hangi türde kullandınız?esnek olanlar var pentininki gibi bir de sert olanlar var fazla esnemeyen.birde doğumdan öncekş bedenimize göre mi alıyoruz yoksa daha mı büyük alcaz.bende doğum sonrası kullanmak için almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

arkdşlar şu korse olayını açsak brz sıkılaşmasına mı faydası oluo nasıl oluoki anlamadım bnmde 2 aysonra doğumum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…