Normal doğumdan sonra gelen kabızlık hissi, makata korkunç baskı?

janejune

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2015
668
1.268
44
8 gün evvel normal doğum yaptım.çok fazla ıkındım, zor oldu, bebek büyüktü, epizyom ve yırtıklarım da oldu. Bunlar bi kenara son 4 gündür falan makatta sanki çok kabızım da onu yapmaya calışıyorum gibi bir hissim oluyor. Öyle bi baskı ki acı veriyor.sonra geçiyor, sonra tekrar vs. Ama asla kabız değilim.günde 2 kez wcye gidiyor çok dikkatli besleniyorm. Böyle bi şey başınıza geldi mi?!

Merhaba
Ben de 9 ay once normal dogum yaptim.ayni sekilde ben de cok ikinmistim.hatta bebek ciksin diye doktor ustume dogru cikip karnima baski yapti.dogumdan sonra benim de tuvalet yaparken sorunum oldu.gunde 2 kere falan cikiyodum.kabiz degildim.ama sanki tuvaletimi yaparken icimden jilet cikariyo gibiydim.o kadar cok aciyorduki.tuvaletim gelmesin diye dua ediyodum.ancak 2-3 ay sonra zaman icerisinde etkisi azalarak tamamen eski halime dondum.gececektir merak etmeyin.

Gerçekten öyle oldu. Hemoroid değil ama o sıradaki çok fazla süre ıkınmadan. Benim de karnıma bastırdılar olmayınca

Sizin dediğinizin aynısı oldu bende fakat bende sezeryan oldum tuvalette tıpkı sizin dediginiz gibi sanki cam parçaları içimi çiziyormuscasina bi acı ve sonra ogrendimki anal fissür(çatlak) mış umarım bir daha nüks etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…