birsenpk Her şey zamanına esir Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Şubat 2024 890 1.257 27 Salı 20:48 Konu Sahibi birsenpk #1 İyi akşamlar herkese Tam 6 ay önce normal doğum yaptım. Hala adet görmüyorum. Bu durum normal mi? Biraz daha beklemeli miyim yoksa doktora gitmeli miyim? Tecrübe sahibi arkadaşlardan yorum bekliyorum :)
İyi akşamlar herkese Tam 6 ay önce normal doğum yaptım. Hala adet görmüyorum. Bu durum normal mi? Biraz daha beklemeli miyim yoksa doktora gitmeli miyim? Tecrübe sahibi arkadaşlardan yorum bekliyorum :)
Brrk Ben kararımı verdim, Aptiylen evlenicem. Pro Üye Anneler Kulübü 18 Mart 2011 7.555 21.145 Salı 20:49 Konu Sahibi birsenpk #2 18 ay emzirdim ve 18 ay boyunca adet görmedim
D denizlina Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Kasım 2024 34 3 33 Salı 22:37 Konu Sahibi birsenpk #3 Her doğumumda sonraki ay regl gördüm ama aylarca görmeyen var :)
birsenpk Her şey zamanına esir Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Şubat 2024 890 1.257 27 Çarşamba 15:58 Konu Sahibi birsenpk #4 Brrk .!.: 18 ay emzirdim ve 18 ay boyunca adet görmedim Genişletmek için tıkla... Bunun için doktora gittiniz mi peki?
Brrk .!.: 18 ay emzirdim ve 18 ay boyunca adet görmedim Genişletmek için tıkla... Bunun için doktora gittiniz mi peki?
Brrk Ben kararımı verdim, Aptiylen evlenicem. Pro Üye Anneler Kulübü 18 Mart 2011 7.555 21.145 Çarşamba 17:55 Konu Sahibi birsenpk #5 birsenpk .!.: Bunun için doktora gittiniz mi peki? Genişletmek için tıkla... Doktorum normal olduğunu söyledi, zaten bendr hemşireyim jinekoloji bölümünde. Bir sorun yok yani içiniz rahat olsun
birsenpk .!.: Bunun için doktora gittiniz mi peki? Genişletmek için tıkla... Doktorum normal olduğunu söyledi, zaten bendr hemşireyim jinekoloji bölümünde. Bir sorun yok yani içiniz rahat olsun
birsenpk Her şey zamanına esir Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Şubat 2024 890 1.257 27 Çarşamba 20:05 Konu Sahibi birsenpk #6 Brrk .!.: Doktorum normal olduğunu söyledi, zaten bendr hemşireyim jinekoloji bölümünde. Bir sorun yok yani içiniz rahat olsun Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim ❤
Brrk .!.: Doktorum normal olduğunu söyledi, zaten bendr hemşireyim jinekoloji bölümünde. Bir sorun yok yani içiniz rahat olsun Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim ❤