• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal doğumdan çok korkuyorum aklım çok karışık; yardım edin :(

katre_iimatem

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
7
1
6
34
Malatya
arkadaşlar normal doğum çok sağlıklı, en mantıklısı o biliyorum ama normal doğumdan çok korkuyorum. ilk bebeğime hamileyim. :14:sezeryan olmalı mıyım? napıcam ben?

Geçen gün TRT de bir programda İbrahim Saraçoğlu normal doğum un yararları ve sezeryan hakkında bi konuşma yaptı 26 şubat tarihli program sanırım. Bence bir dinle kararını sonra var. Bende 5 aylık hamileyim ve benim de canım tatlıdır ama kesinlikle normal doğum istiyorum, bebeğimi asla normal doğumun yararlarından mahrum bırakamam. Bence zorunlu bir hal olmadıkça sezeryan ı seçmek tamamıyle şımarıklık, bu benim fikrim tabii.. hayırlı doğumlar!!

Geçen gün TRT de bir programda İbrahim Saraçoğlu normal doğum un yararları ve sezeryan hakkında bi konuşma yaptı 26 şubat tarihli program sanırım. Bence bir dinle kararını sonra var. Bende 5 aylık hamileyim ve benim de canım tatlıdır ama kesinlikle normal doğum istiyorum, bebeğimi asla normal doğumun yararlarından mahrum bırakamam. Bence zorunlu bir hal olmadıkça sezeryan ı seçmek tamamıyle şımarıklık, bu benim fikrim tabii.. hayırlı doğumlar!!

çok teşekkürler, izlicem canım.. ya canım tatlı değildir korkm sancı çekmek de değil. sadece o an içinde bulunacağım durum bni korkutuyor. ama aşabilirim heralde..

Aynen ben de o an dayanabilir miyim,yapabilir miyim vs. gibi duygulara kapılıyorum ama bunları hiç düşünmemeye çalışıyorum, iyi düşünelim iyi olsun..:49:

Back