Anladım canım zaten hep öyle diyolar 6 ay beklemek gerek diye. InsaAllah tez zamanda bu korona biter bitmese bile azalir insanın psikolojisini bozdu cok. Sen yine de ihmal etme git doktora. Ilk çocuk mu.Beklemem gerektiği doğum yeni olduğu için toparlanması için zamana ihtiyaç var dendi sonra zaten oğlum 6 aylık bile değildi korona çıktı her şey kaldı
Evet ilk tek son çocukAnladım canım zaten hep öyle diyolar 6 ay beklemek gerek diye. InsaAllah tez zamanda bu korona biter bitmese bile azalir insanın psikolojisini bozdu cok. Sen yine de ihmal etme git doktora. Ilk çocuk mu.
Tabi herşey nasip ama bende öyle düşünüyorumEvet ilk tek son çocuk
Iyi olmanıza sevindim. Bir bebeğin en çok annesine ihtiyacı var. Benim de zor olduğu için çok sinirleniyorum böyle konularaBence de doktorlarda illa normal doğum ısrarı var. Benim çok şükür normal doğuma engelim yoktu ama makat la vajina arası kısaymış o yuzden kesi etkilemis. Aslinda herşey nasip doktorun da ihmali var tabi ama ona da kizsam da bi faydasi yok. Tabi zor doğum kolau değil. Ben bi daha ameliyat olunca biraz uzun sürdü toparlamam ama simdi iyiyim çok şükür. Evladımı sağlıkla aldım ya kucagima cok sukur. Rabbim herkesin evladina hayırlı sağlıklı ömürler versin insaAllahAllah razı olsun
Çok teşekkür ederim. Aynen öyle annenin iyi olması gerek ki evladına bakabilsin onu sarıp sarmalayabilsin.Iyi olmanıza sevindim. Bir bebeğin en çok annesine ihtiyacı var. Benim de zor olduğu için çok sinirleniyorum böyle konulara
Merhaba, nasılsınız, daha iyi misiniz? Umarım fiziksel ve psikolojik olarak rahata ermişsinizdir.Çok teşekkür ederim. Aynen öyle annenin iyi olması gerek ki evladına bakabilsin onu sarıp sarmalayabilsin.
Merhaba cok şükür daha iyiyim hem fiziksel hem de psikolojik Allah razı olsunMerhaba, nasılsınız, daha iyi misiniz? Umarım fiziksel ve psikolojik olarak rahata ermişsinizdir.
Çook sevindim sizin adınızaMerhaba cok şükür daha iyiyim hem fiziksel hem de psikolojik Allah razı olsuntoparladım
Çok sağolun Allah razı olsunÇook sevindim sizin adınızaArada aklıma geliyordunuz.
Tabi o süreçte lohusalığın da etkisi oluyor. Neyse ki geçti gittiC
Çok sağolun Allah razı olsunpsikolojik olarak biraz zor atlattım ama geçti çok şükür. Evlâdım iyi olsun yeter ki.
Aynen öyle. Çok şükür çok şükürTabi o süreçte lohusalığın da etkisi oluyor. Neyse ki geçti gitti
Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun.Sorunlarınız umarım geçmiştir bende de çok yırtık oldu fistülde oldu sizin fistülünüzün ismi nedir acaba?Rektovajinal fistül mü? Yoksa fistül dediğiniz makat çatlağı mı?Makatta fistül de oluştu hemoroid de oldu ,vajinada genişleme de oldu. Yani toparlanma zamanı geçti artık daha düzeleceği yok. Doktora gidicem ama en azından şu koronanin kontrol altına alınmasını bekliyorum
Makatta oluşan bir fistül. Açıkçası doktora hala gitmedimMerhabalar öncelikle çok geçmiş olsun.Sorunlarınız umarım geçmiştir bende de çok yırtık oldu fistülde oldu sizin fistülünüzün ismi nedir acaba?Rektovajinal fistül mü? Yoksa fistül dediğiniz makat çatlağı mı?
Ne gibi şikayetleriniz var?Makatta oluşan bir fistül. Açıkçası doktora hala gitmedim
Dışkılamada rahatsız hissediyorum ve doğum sonrası dikisim de fazla o yüzden sağlıklı bir ıkınma da yapamıyorum. Vajinal fistül acaba bende de var mı diye düşündüm ama bilmediğim için emin değilim. Vajina dışına doğru bir et parçası var. Sizinki de öyle bir şey mi? Doğumdan sonra oldu yineNe gibi şikayetleriniz var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?