Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah tamamına erdirsin, sağlıkla yavruna kavuştursun.
Eskiden kesi yapılmıyormuş, mesela benim annemin iki doğumu var ve dikiş nedir bilmiyorum diyor.
Ben de geçen yıl doğum yaptım 4 dikişlik bir kesim oldu.
Genellikle kesi yapılıyor, çünkü o kadar uzun beklemek istemiyor ve riske atmıyorlar.
Eğer eksi yapılmaz da kendi haline bırakılırsa yırtıklar olabiliyormuş ve bunun dikişi daha zor oluyormuş diye duydum.
Ama korkacak hiç bir şey yok, zira o esnada onu fark etmiyorsun .
Sadece doğum sonrası dikkatli olman gerekiyor.
Ben bir anda ayaklanıp kendimi zorladığım ve emzirmek için sürekli dikişlerimin üstüne oturduğumdan iyileşmem biraz uzun sürdü.
Birde rahatlıyorum diye düşünerek sürekli soğuk su tutum bunlar kesinlikle yapılmaması gerekenler.
Bunlara rağmen tam 25. günde tamamen iyileşmiştim.
Doğum hikayemi okursan ne kadar kolay bir doğum gerçekleştirdiğimi anlar ve rahatlarsın.
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/572496-yusra-ipegim-adi-kolaylikla-geldi.html
ne kadar sakinmışsın. suyun gelmış sen namaz kılmışsınben olsam ohoooo yerı göğü inletmeye başlamıştım.epidural bıle yaptırmamışsın . helal olsun. snedekı cesaretı versın Rabbım bana ve benım gıbı tırsaklarada
![]()
İnanın, her kapının anahtarı dilimizin ucunda.
Her şey dualarla oluyor. Ben çok inandım ve istedim Rabbım şükürler olsun geri çevirmedi.
Allah'ım bir daha anne olmayı nasip ederse kesinlikle yine normal doğum isterim, tabi tıbbi bir sakınca olmadığı sürece.
O an her kadının mutlaka yaşaması gereken ve asla başka hiç bir şeyle mukayese edilemeyen bir an.
Allah'ım cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin.
Sizlere de kolaylık versin, sağlıkla yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin.
Kesinlikle avutmak için söylemiyorum inanın zor bir şey değil, yani mutlaka acı duyuyorsunuz ama öyle bir an ki o acı size vız geliyor.
Ben doğumdan ziyade iyileşme sürecinde sıkıntı yaşadım, o da benim tedbirsiz ve dikkatsizliğimden kaynaklandı.
Eğer tıbbi bir gereksinim yoksa, sizin ve bebeğinizin sağlığını etkileyecek bir durum söz konusu değilse mutlaka NORMAL DOĞUM yapın.
ne güzel konuşmuşsun ben evli değilim ama normal doğumdan çok korkuyorum nedenseee
Rabbım hayırlı insanlarla karşılaştırsın, hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
Korkacak hiç bir şey yok, Yaradan öyle güzel yaratmış ki, kusursuz.
Senin hiç bir şey yapmana gerek yok o her şeyi olması gerektiği gibi tasarlamış.
Bize sadece biraz sabırlı ve dirayetli olmak düşüyor, bu kadarcık acı aldığımız mücevherin yanında hiç kalır.
Benim de hic kesigim ya da yirtigim olmadi Allaha sukur. Baska bir konuya da yazmistim bununla ilgili buraya da yazayim: doguma bir ay kala perine bolgesine zeytinyagiyla masaj yapin bir sure. Esneklik sagliyor. Zeytinyagi mucizesi:)