Normal doğumda dikişleri enfeksiyon olan var mı

kızlar çok vaktim yok oturamıyorum pek. dogum yapalı 8 gun olcak ama dikişlerim hala acıyo acıdıgı hiç sondaki dikişim açılmış galiba hergun sarı bi suyla poansuman da yaptım dikkat te ettim ama noldu bilmiyorum bebegi emzirmek çin mecburi oturur pozisyona geldim ondan oldu zorladım galiba. napcam tekrarmı dikiş atarlar böle bişi başına gelen varmı 6 dikişim var digerlkeri gayet iyi altatki iki dişik bozulmuş orası öle izmi kalır canım çok yanıyo bu akşam gitcem doktora . bide orda acıtırlar canımı hiç nazik davranıyım demiyola

lütfen bişi deyin gecermi bu acı doktor tekra dikelim felan dermiki ayyyyyy

ya kizlar sizin kesininiz nasil oldu benim kini afedersinizde vagina bitisindan dum duz popo deligine kadar popimda cok sisilik oldu tabi ..vaginanin yan kismindan olmasi gerekmezmiydi doktor yanlizmi kesi yapti acaba birde ilac falan vermedi hergun 2 defa ilik suya otur dedi ..anlamdim gitti

canım kesiyi vajinadan bacak tarafına doğru atıyolar yani yana doğru belki sendeki yırtık olabilir benimde olmuştu arkata doğru yırtılmıştı orlarada dikiş attılar şişlik oldu enfeksiyon kaptı ama antibiyotik kullandım bide doku iyileştirici krem var ondan verdi çok iyi geliyo adı
medecassol çok iyi geliyo iz bırakmadan iyileştiriyo dokuyu yeniliyomuş

yok kızlar bi kaç tip kesi çeşidi var.arkaya anüse doğru olana median denir.kanaması,ağrısı daha azdır çabuk iyileşir ama biraz risklidir.çünkü fazla gidince anüse zarar veriyo senin muhtemelen biraz fazla gitmişler.bacağa doğru olanda medio-lateral onun riski azdır ama ağrısı çok iyileşmesi zordur.ya en güzeli biraz fazla dikiş atsalar aslında daha garanti oluyo.ben hemşireyim diye doğumu yaptıran ebe arkadaş kıyak yapıp bi kaç tane fazla dikiş atmıştı.

canım ya çok geçmiş olsun inşallah tekrar dikilmez ben de normal doğum yaptım içtede dıştada dikişim vardı ama dıştakı az bende batikonlu su ve 3 tane ayrı hap kullandım 1 haftada düzeldim belki senin cildin hassastır bazı insanların yaralarıda geç düzelir ondandır diye düşündüm geçmiş olsun inş. hemen düzelir...

slm cnm bu sali doktora gideyimde krem yazdirayim dedim hastaneye vardik muane etti enfeksiyon var hastaneye yatmalisin acik temizlicez acik birakip hergun kontrol edicez dediler ben israrla once ilca tedavisi istedim fayda etmezse yeniden acip dikersiniz dedim kabul etmedi aglaya aglaya kaldim hastanede bebgim dah 5 gunluk deli oldum sali gecesi 10 da ameliyata aldilar allahim yeniden belden uyusturmaca anestesi sonra odaya yerlestik gunde 2 defa temizlemye geldiler koldanda antibiyotik verdiler 5 gun kaldim ilacdan dolayi bebgimide emziremedi mama verdik cok uzuldum sukur cumartesi sabahi tekrar amleiyat temzileyip kapattilar .suan evde dinleniyorum bu carsanba yeniden kontrol var .cnm ins ilac tedavin cevap verir acma olayinda korkma zor degil de beni hastane ortami bunalti yoksa agrin falan olmuyoenfeksiyon tehlikeli biliyosun ...birde buna mutis bel agrisi eklendi belden uyusturucu yapilan ignelerden son ameliyatta da mutis bas agrisi yapti ins iyilesir cnm

evet cnm doktora sordum kesi degilmis yirtilmis bu kremi ne zman kullnamaya baslsdim lohusaligin hangi gununda cnm

slm benimde dikişim oldu doktor bana da enfeksiyon kapmış dedi ama çok şükür ki açılma olmadı ki bende bir dk oturmadım koştur koştur hr yere yürüyerek gittim oturdum evet sızı oldu altımda ama y,ine de mecbur kaldığımda hareket çok ettim hatta annem kızdı nazara gelirsin otur diye ama maşallah tekrar dikilme gibi bir sıkıntım olmadı çok şükür rabbime

canım ılaçlarını mutlaka kullanmalısın kullanmamazlık olmaz..rısklı olur kullanmaman..
ve yıkama jelı yazdımı doktorun..hergun o bolgeyı yıkamalısın..
Üzerinden çok uzun zaman geçmiş ama bende doğum yapalı 8 gün oldu ve maalesef epizyo yapılan yerde iltihaplanma var sürekli krem batikon sürüyorum bezimi sık sık değiştiyorum ama hala agrı yanma ve iltihap var sizin ne kadar sürede geçti sabr etmeye çalıyorum ama çok zzor

Bende 1 aydir dogum yaptim dikislerim dustu dikis yerlerim pisik olmus yaniyo ne yaptiysam gecmiyo bebegime bakamiyorum bi yandan kaynana kayinbaba

ilaçlarımı düzenli kullanıyorum 1 günlük kaldı..geçmedi ama..jel değilde baticonlu su ile yıkamamı söylediler..napıcam ben yaa...
Batikonşa temizledikten sonra fön makinesiyle kurut ve mümkün olduğu kadar hava almasını sağlamaya çalış, hiç kolay değil biliyorum ama hava akımı şart

merhaba arkadaşlar doğumdan sonra oluşan kabarıklığın kapanması için bir ürün kullandım. Estetik operasyonum sonrası kullandığım bir ürün. İlgilenenler olursa özelden yazabilirler, ben faydasını görüyorum tavsiye ederim.

Merhaba inşallah bu mesajımı görürsünüz . Yıllar önce normal doğum dikiş sorunu yaşamışsınız nasıl oldu sonra düzeldi mi herşey ben şuan sizinle aynı durumu yaşıyorum 37 gündür doğum yaptım . Dikişlerim hala çok ağrıyor tam olarak oturtamıyorum üzerine hastaneden çok çöm korkuyorum . Sizin nasıl geçti

Son durumumuz nasıl şuan enfeksiyonlarınız nasıl bşttş

Doktordan korkmakla bu sorunu aşamazsınız, ilerlediğinde kötü oluyor, korkunuzu yenip doktora gidin. Bana vajina içi krem, fitil ayrıca da antibiyotik vermişti doktorum. Ertelemeye gelecek şey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…