- Konu Sahibi PleaseTryAgainLater
-
ya kizlar sizin kesininiz nasil oldu benim kini afedersinizde vagina bitisindan dum duz popo deligine kadar popimda cok sisilik oldu tabi ..vaginanin yan kismindan olmasi gerekmezmiydi doktor yanlizmi kesi yapti acaba birde ilac falan vermedi hergun 2 defa ilik suya otur dedi ..anlamdim gitti
canım kesiyi vajinadan bacak tarafına doğru atıyolar yani yana doğru belki sendeki yırtık olabilir benimde olmuştu arkata doğru yırtılmıştı orlarada dikiş attılar şişlik oldu enfeksiyon kaptı ama antibiyotik kullandım bide doku iyileştirici krem var ondan verdi çok iyi geliyo adı
medecassol çok iyi geliyo iz bırakmadan iyileştiriyo dokuyu yeniliyomuş
Üzerinden çok uzun zaman geçmiş ama bende doğum yapalı 8 gün oldu ve maalesef epizyo yapılan yerde iltihaplanma var sürekli krem batikon sürüyorum bezimi sık sık değiştiyorum ama hala agrı yanma ve iltihap var sizin ne kadar sürede geçti sabr etmeye çalıyorum ama çok zzorcanım ılaçlarını mutlaka kullanmalısın kullanmamazlık olmaz..rısklı olur kullanmaman..
ve yıkama jelı yazdımı doktorun..hergun o bolgeyı yıkamalısın..
Batikonşa temizledikten sonra fön makinesiyle kurut ve mümkün olduğu kadar hava almasını sağlamaya çalış, hiç kolay değil biliyorum ama hava akımı şartilaçlarımı düzenli kullanıyorum 1 günlük kaldı..geçmedi ama..jel değilde baticonlu su ile yıkamamı söylediler..napıcam ben yaa...
Son durumumuz nasıl şuan enfeksiyonlarınız nasıl bşttşÜzerinden çok uzun zaman geçmiş ama bende doğum yapalı 8 gün oldu ve maalesef epizyo yapılan yerde iltihaplanma var sürekli krem batikon sürüyorum bezimi sık sık değiştiyorum ama hala agrı yanma ve iltihap var sizin ne kadar sürede geçti sabr etmeye çalıyorum ama çok zzor
Doktordan korkmakla bu sorunu aşamazsınız, ilerlediğinde kötü oluyor, korkunuzu yenip doktora gidin. Bana vajina içi krem, fitil ayrıca da antibiyotik vermişti doktorum. Ertelemeye gelecek şey değilMerhaba inşallah bu mesajımı görürsünüz . Yıllar önce normal doğum dikiş sorunu yaşamışsınız nasıl oldu sonra düzeldi mi herşey ben şuan sizinle aynı durumu yaşıyorum 37 gündür doğum yaptım . Dikişlerim hala çok ağrıyor tam olarak oturtamıyorum üzerine hastaneden çok çöm korkuyorum . Sizin nasıl geçti
Peki ilaçlardan kısa sürede sonuç aldınız mıDoktordan korkmakla bu sorunu aşamazsınız, ilerlediğinde kötü oluyor, korkunuzu yenip doktora gidin. Bana vajina içi krem, fitil ayrıca da antibiyotik vermişti doktorum. Ertelemeye gelecek şey değil
İlaçlar bitince Tabi ki aldım ama aksatmadan kullanman lazımPeki ilaçlardan kısa sürede sonuç aldınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?