normal doğumda dikişi açılanlar varmı yardım edin lütfen =(

superisi33

kuzucuklarım
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2010
6.468
10
358
selam kızlar ben 10 gün önce normal doğum yaptım dikişim kesi iyileşmeden erimeye başlamış açıklık varmış geçmezse tekrar dikilecek dikilmezse yeni evliyim o şekilde kalması beni korkutuyor sizde de aynısı oldumu bana yardımcı olun lütfen bunalıma girdim =(

Bi arkadasiminda dikis tutmuyordu bi kac kere dikis atmislardi
Cok zordur eminim ama dikis attr bence duzgun kapansin gecmis olsun

bi arkadasiminda dikis tutmuyordu bi kac kere dikis atmislardi
cok zordur eminim ama dikis attr bence duzgun kapansin gecmis olsun

canım şuan yaranın üzerine dikiş tutmazmış merhem verdi doktor 15 gün sonra geçmezse atarız dedi ama toparlanırmış tam açılmamış

kremden sonra, toparlanamadığını düşünürsen yeniden dikiş attır..
arkadaşımda da olmuştu..bi süre bekleyip, yineletti..inş gerek kalmadan toparlanırsın

Son düzenleme:
kremden sonra, toparlanamadığını düşünürsen yeniden dikiş attır..
arkadaşımda da olmuştu..bi süre bekleyip, yineletti..inş gerek kalmadan toparlanırsın

inşallah toparlanır yoksa eski dikiş yeri kesilip tekrar dikiliyormuş sanırım 5 dikiş yeri bolarmış gibi =(

inş gerek kalmazda, uyuşturulur sonuçta hiç birşeyden haberdar olamzsın..
aynı şeyi yeniden yaşamak tatsız ama düzgün kaynaşsın, olması gerektiği gibi olsun
senin daha çok taze , toparlanacaktır zamanla..

hiç bir bilgim yok düzelir umarım ..
benim 20 gün içinde tamamen dikiş sorunu düzelmişti 10 ay oldu problem yok ..

hiç bir bilgim yok düzelir umarım ..
benim 20 gün içinde tamamen dikiş sorunu düzelmişti 10 ay oldu problem yok ..

ben korse giydim 1 gün birde bebeğim sarılık oldu çok dolandım hastanelerde 11 . gün bugün 9. gününde daha çok ağrım olduğunu hissetim baktığımda ilk dikildiği gibi gergin değil bol dikilmiş gibiydi çok kötü yaa çok üzüldüm ağladım ama yapacak bişey yok daha yeni evliyim inşallah sorun yaşatmaz bana

kızım erken doğduğu için 20 gün küvezde kaldı ve ben tam 20 gün boyunca hastaneye gittim geldim altımdan kilolarca kan akarken ama dikişler bununla alakalımıdır bilemem ben hiç yatıp dinlenmedim mesela

eriyen dikişmiydi cnm banada kuru tut dedi doktor kanamam varken çok zor olacağı vardı oldu sanırım

benim gibi dikişi açılan yok mu ??????????

slm gecmıs olsun oncelıkle mesajının uzerınden 1 sene gecmıs ıyılesmıs eskı hallıne donmussundur umarım bende normal dogum yaptım ve dogumdan 4 gun sonra dıkıslerımın acıldıgını farkettım doktora gıttım acıldıgını soledı ve 1 hafta boyunca pansumana gıtım sımdıde evde krem kullanıorum furacın dıe pansumanda dıkıslerımı aldılar ıyılesmemı engellıo dıe.suan yaram acık bugun 20 gun oldu .kendısı kapanacakmıs ole dedı ebe. cok merak edıyorum kapanıomu senın kapandımı kesıgın sımdıden tesekkurler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…