Normal dogum

gulsen95

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
205
7
16
34
İstanbul
Normal dogumda dikis nasil atiliyor ? Uyusturuluyor mu yoksa direkmi ??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Uyusturuyorlar canım

Hıç hıssetmıyorsun

Sadece doktuklerı ilaç uyussun dıye bıraz yakıyor ama o kadar agrıdan sonra elın çizilmiş gibi geliyor

Bu arada saglıklıca kucagınıza alın insallah

Normal doğum mu istiyorsunuz

Umarım Rabbım nasıp eder

Ohhh icim rahatladi :) amin inşallah ^_^ evet normal istiyorummm

Evet uyuşturuyorlar bana da iğne yapmışlardı dikişten önce .Bi yeri vardı ki oraya etki etmedi acı hissettim biraz ama geldi geçti.Allah sağ salim kucağınıza almayı ve normal doğum yapmayı nasip etsin

Normal doğum ve dikişle ilgili hatırladığım tek şey:
Doktor: Bebek çıkmıyor kesiyorum artık. (Elindeki makası gösterdi)

Ben: Oluuuuuuuuuuuur.

Sonrası "hart" diye bir ses. Ardından kızımın sesi. Sonrasında 10 dikiş. Sohbet ve gülücüler içinde atılmış 10 dikiş. 5 iç, 5 dış. ama ben sadece bunları hatırlıyorum. Ne iğne, ne kesi acısı duydum. Sadece dikerken ipliğin çıkardığı sesi duydum ama dedim ya ne acı ne bişey. Ve 10 gün sonra hiç dikiş olmamış gibi herşey eski haline döndü. Sakın korkmayın. Her gün binlerce kadın bu kesi ile doğum yapıyor ve benim giibi hızını alamayıp 15 ay sonra ikinciye hamile kalıyor.

Olur o kadar tabi:) amin inşallah :)

İnşallah benimde sizin ki gibi bir dogum olur.. maşallah sizeeee :)

merhaba,ben epidural normal dogum yaptim Allaha binlerce sukur.dikisin atilmasini hissetmeyi birakin,epidural verildikten sonra sancinizi bile hissetmiyorsunuz,sadece bebek kapiya dayaninca istem disi ikinma hissi geliyor o kadar..Allah isteyen herkese normal dogumu nasip etsin,oglum 1 yasina geldi nerdeyse hergun sukrediyorum normal dogum yaptgum icin..sonrasi gercekten cok rahat..dikislerim atildiktan sonra beni yatakta zor tuttular,hemen kalkip yurumek istedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…