arkadaşlar 13 haftalık hamileyim ama normal doğum düşünüyorum ve eşimin işi çok esnek bir havayolu firmasnda kabin memuru sürekli uçuşları oluyor benim hastanemde çok uzak doktorum doğum öyle hemen olan bişi değil korkma felan dedi ama ben tecrübeli annelerden de duymak istedim öyle filmlerdeki gibi acil doğuma yetişme arabada doğurma gibi şeyler olabiliyormu çok endişeliyim.. bir de doktor az çok kaçıncı haftada doğacağını kesitrebiliyormu? benim için en önemli sorulardan biri çünkü eğer kestirebiliorsa ona göre hastaneye yakın bir yerde kalıcam.. yardımmmm :S
daha cok yeni canim hamileliğin
40. haftaya kadar heran herşey değişebilir
orneğin ben 37.haftaya kadar normal dogum diye hazırladım kendimi ama zorunlu sezaryen oldum
öyle hemen zönkk diye dogum falan olmuyor ayrıca korkma :)
yok yok hemen olmaz merak etme.
ben de son güne kadar bekledim normal doğumu,olmadı.sezaryene gün verildi,o gece sancılarım başladı.sabah 8 de hastaneye gittim ama artık normal doğum için geç kaldığımı söyledi doktorum.
gece 2 gibi başladı ve ben yattım uyudum düşün.sabah 8de 5dk ya bir sancım vardı.yani hala doğuma çok vardı.
günü hiç belli olmaz canım.kimi 36 da,kimi 41 de doğum yapar.
Allah kurtarsın..
doğum hemen olmaz arkadaşım ufak ufak sancılarım vardı benim gece başlamıştı sabah onda hastaneye gittim 4 cm açıklık vardı düşün artık 8 cm de doğuma alıyorlar ben sezeryan oldum eger normal doğumu bekleseydim bir 4 saat daha orda beklemek zorunda kalacaktım
çooooooook teşekkür ederim arkadaşlar.. hastanem cidden evime çok uzak ama doktorumu okadar seviyorum ki değiştiremiyorum.. malum istanbulun trafğide meşhur yolda kalırsan kalırsın.. umarım herşey tüm hamileler için yolunda gider.. paresserap sen nereye geleceksin istanbulda?