Tüm nazımı ve kaprisimi çeken bir kez bile bizi terslemeyen hatta ikinci bebek için bizi cesaretlendiren Doktorumuz Prof. Dr. Ali Rüştü ERGÜR'e minnettarız...
19.09.2009'da kızımız Defne'yi sağ salim kucağımıza verdi. Güle oynaya doğumhane'de müzik eşliğinde doğum yaptım. Eğer ehil bir doktorunuz varsa hiç korkmayın, iğne bile görünce korkudan utanmadan ağlayan ben güle oynaya doğum yaptım.
Hatta annem duymasın (Kızıma o bakıyor da :) ) ikinci hatta üçüncü bebeği bile düşünüyorum.
Allaha'a şükür sorunsuz bir hamilelik ve hiç sorunsuz bir doğum yaşadım.
Kadınlar doğum konusunda yeteri kadar bilgi sahibi olmadıkları için ve etraftan da türlü hurafeler anlatıldığı için öncesinden korku ile doluyorlar.
Tabii ilk doğumları olunca da ne ile karşılacaklarını bilmiyorlar.
İlk kez bebeklerini kucaklayacakları için heyecan duyuyorlar, daha önce hiç bir bebek ile yaşamadıkları için tedirgin oluyorlar doğal olarak v.s.
Kahve içmeye gittik eşimle hatta doğum öncesinde... Kadıköy Şifa hastanesinde 22.30 da yatmaya giitiğimda sağolsun Dr.'umuz bizden önce gidip odamızı ekipmanları ebeleri ayarlamıştı.
Hemşireler ebeler biz hastaneye varınca Aaaa siz kahve içmeye gitmiştiniz değil mi? diye gülerek bizi bekliyorlardı.
Umarım herkes benim gibi sorunsuz bir hamilelik geçirir ve doğumunu gerçekleştirir.
Herkese sağlıkla bebeğini kucağına almasını diliyorum.:)
Doktorumun iletişim bilgilerini size veriyorum.
Prof. Dr. Ali Rüştü ERGÜR
Muayenehane;
Fener Kalamış Caddesi, No.45 Leman Apt. Daire 4
Kadıköy / İstanbul
Tel : (216) 338 4848
Fax : (216) 338 3299