• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal dogum yaptiktan sonra cinsel hayati guzellesenler buraya

karvar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2009
47
0
86
Diğer
mesela ben simdi cok memnunum, normal dogumu sirf bunun icin tavsiye ederim. eskiden aci cekerdim

acıyı bılmem ama zevk konusunda gercekten normal dogumdan sonra daha farklı oluyo daha fazla haz alıyo ınsan yanı en azından ben öle oldum tavsıye ederım:utangac:

abbbboooooooooooooooooooooooooooo
vişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

benim dikişler çok iyiydi dr çok güzel dikmiş hiç acı sızı yapmadı.40 bitince yaptık ama sanırım çok ara vermekten oldu..ilk gece gibi geldi.daralmış sanki..genişleme falan yok yaa çevremde de normal doğum yapanlardan hiç duymadım öyle bişey...

ay siz ciddimisiniz ay ne güzel ay süper ay çok sevindirik oldum ben 12 gün oldu doğum yapalım ...bakalım 40 mız bi çıksın dikişlerim düştüde 40 ı bekliyorum ...hehehehehehe süpersiniz siz ya...

Arkadaşlar normal doğumdan sonra daralma olmaz, genişleme olur. Hangi kitapta yazıyor acaba daraldığısengözlerimebaksanab

Genişleme olduğundan cinsel haz eskisi gibi olmaz. Ancak Kegel egzersizleriyle toparlayabilirsiniz.

kitapta yazmıyomuşki tecrübeler burda yaşadıklarını anlatıyoki kitapta yazılandan daha inandırıcı bence öyle

Belli ki kişiden kişiye değişiyor yada doktordan kaynaklanıyor. Doğum da tembihleyin iyice diksin kimisi söylüyormuş fazla diksin diye.

kızlar, sizin ve eşinizin hamileyken seks yapmayı çok ozlediginiz icin olmasın bu daha fazla zevk alma durumu? yoksa mantıklı degil.
ayrıca vajina kesinlikle daralmaz aksine genişleyebilir. ama vajinayı ozellikle daraltmak amaçlı diktiren varsa bilemem..

bende doğumdan sonra genişleyip zevk almayanlardanım......kişiden kişiye göre değişir bence....canım çok sıkkın bu meseleden dolayı...:delphin:..

Back