Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim yorumlarınız için bende araştırdım genelde kimsenin eşi şikayetçi değil acaba sorun bende mi ondamı o da geliyo aklıma yani eskiler 5- 6 doğum yapıyo kocaları karı diye ağaca çıkıyo ben anlamadım bişey ama gerçekten çok üzücü Allah kimseye göstermesin kaç gün oldu benim heran her saatim bu düşünceyle operasyonda yaptırmaz kendisi napıcam bilmiyorumabisininde eşi normal doğum yapmış söylemiş buna zamanında eskisi gibi olmuyo diye bende dedim o zaman niye dinlemedin onu sezaryan yaptırsaydın diye
kızlar çok merak ettiğim ve moralimin bozulduğu bir konu sizden fikirlerinizi bekliyorum eşim 2 doğum yaptığın için geniş zevk alamıyorum dedi benim yerimde olsanız ne yapardınız
kızlar çok merak ettiğim ve moralimin bozulduğu bir konu sizden fikirlerinizi bekliyorum eşim 2 doğum yaptığın için geniş zevk alamıyorum dedi benim yerimde olsanız ne yapardınız
benimde bir arkadasimin basina geldi bu olay..jinekologa gittik dr dedi oyle bisi yok erkeklerde psikolojik bu olay..iki secenek var dedi ya esin senden baska bisi isteyecek bunu mana gosteriyor yada dogumu gordu gozunun onune geliyor ve psikolojik olarak zevk almiyor dedi..kadin esine dikis attirdim iki hafta iliski yasak demis..iki hafta sonra adam :hehhh bak eski halini almis tam olmus demis karisina :)
süpermiş bu,
aynen gittim dikiş attırdım denebilir tutar bence bu yöntem :)
sağolun yorumlarınız için evet psikolojik olabilir ama şimdilik yapacak bişey yokmoral bozukluğna devam
sağolun yorumlarınız için evet psikolojik olabilir ama şimdilik yapacak bişey yokmoral bozukluğna devam