normal doğum yaptığım için çok pişmanım.(

Erence

sensiz olamam......
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2008
1.123
0
116
Kocaeli
kızlar çok merak ettiğim ve moralimin bozulduğu bir konu sizden fikirlerinizi bekliyorum eşim 2 doğum yaptığın için geniş zevk alamıyorum dedi benim yerimde olsanız ne yapardınız

içime o çoçukları koymasaydın derim :) hem senin elinde olan bişey değil bi kadın doğum uzmanıyla görüş ufak bi operasyonla halleder bende normal doğum yaptım 5 ay önce bi kaç yıl sonra yine yapmak isitiyorum ve doğumdan önce doktorumla bu konuyu görüşücem bi kaç dikiş fazla atsın şimdilik sorun yok ama 2.de olur eminim bi kadın için eşinden böle bişi duymak üzücü olsa gerek ama lütfen üzülmeyin sonuçta annelik güzel bişey

teşekkür ederim yorumlarınız için bende araştırdım genelde kimsenin eşi şikayetçi değil acaba sorun bende mi ondamı o da geliyo aklıma yani eskiler 5- 6 doğum yapıyo kocaları karı diye ağaca çıkıyo ben anlamadım bişey ama gerçekten çok üzücü Allah kimseye göstermesin kaç gün oldu benim heran her saatim bu düşünceyle operasyonda yaptırmaz kendisi napıcam bilmiyorum:( abisininde eşi normal doğum yapmış söylemiş buna zamanında eskisi gibi olmuyo diye bende dedim o zaman niye dinlemedin onu sezaryan yaptırsaydın diye

teşekkür ederim yorumlarınız için bende araştırdım genelde kimsenin eşi şikayetçi değil acaba sorun bende mi ondamı o da geliyo aklıma yani eskiler 5- 6 doğum yapıyo kocaları karı diye ağaca çıkıyo ben anlamadım bişey ama gerçekten çok üzücü Allah kimseye göstermesin kaç gün oldu benim heran her saatim bu düşünceyle operasyonda yaptırmaz kendisi napıcam bilmiyorum:( abisininde eşi normal doğum yapmış söylemiş buna zamanında eskisi gibi olmuyo diye bende dedim o zaman niye dinlemedin onu sezaryan yaptırsaydın diye

cnm normal doğum en sağlıklısı, pişman olacak hiç bir şey yok,
şimdi iki dikiş attırır daraltırsın birçok bayan var çevremde bu operasyonu geçiren uyuşturuyorlarmış 5 dakika sürüyormuş, bazı bayanların hemen toparlanıyor kimilerinin geniş kalıyormuş kafana takma

kızlar çok merak ettiğim ve moralimin bozulduğu bir konu sizden fikirlerinizi bekliyorum eşim 2 doğum yaptığın için geniş zevk alamıyorum dedi benim yerimde olsanız ne yapardınız

ben de iki doğum yaptım,ikinci doğumda doktorum biraz fazla dikiş atıcam vajinayı daraltmak için dedi ve yaptı,şimdi herşey ilk evlendiyimiz zamanki gibi.dikiş sonradan yapılabiliyormu bilmiyorum,ama daraltma operasyonu yaptır,çok zor bir işlem deyil.ama sonuçta annelik çok güzel,insan çocuğunun bir gülümsemesiyle tüm dertlerini unutuyor.

benimde bir arkadasimin basina geldi bu olay..jinekologa gittik dr dedi oyle bisi yok erkeklerde psikolojik bu olay..iki secenek var dedi ya esin senden baska bisi isteyecek bunu mana gosteriyor yada dogumu gordu gozunun onune geliyor ve psikolojik olarak zevk almiyor dedi..kadin esine dikis attirdim iki hafta iliski yasak demis..iki hafta sonra adam :hehhh bak eski halini almis tam olmus demis karisina :)

benimde bir arkadasimin basina geldi bu olay..jinekologa gittik dr dedi oyle bisi yok erkeklerde psikolojik bu olay..iki secenek var dedi ya esin senden baska bisi isteyecek bunu mana gosteriyor yada dogumu gordu gozunun onune geliyor ve psikolojik olarak zevk almiyor dedi..kadin esine dikis attirdim iki hafta iliski yasak demis..iki hafta sonra adam :hehhh bak eski halini almis tam olmus demis karisina :)

süpermiş bu,
aynen gittim dikiş attırdım denebilir tutar bence bu yöntem :)

sağolun yorumlarınız için evet psikolojik olabilir ama şimdilik yapacak bişey yok :( moral bozukluğna devam

moralini bozma bence gercekten gıt ve doktora daraltma operasyonu yaptır yanından ayrılmıyomus bide.sende artık begenmıyodun dıe nazını yaparsın :)

hem şikayet edecek hemde bu durumu düzeltmek için senin operasyon olmana müsade etmeyecek.. afedersin dayak istiyor herhalde.. 5 yıl kadın doğum asistanlığı yaptım adamın biri karısını boşuyordu nerdeyse aynı seninki gibi hem şikayet ediyor hem operasyon yaptırtmıyor.. sonunda ikna oldu kadıncağız operasyonu oldu da kolkola mutlu mesut geldiler adam bide doktordan özür diledi.. eşini ikna etmeye bak canım birlikte gidin doktora çözümü olmayan bişey değil.. oda bunu anlayacaktır.. bence de biraz psikolojik.. ayrıca bu tarz konuları abisiyle konuşması, abisinin kardeşiyle konuşması bana tuhaf geldi.. yani sonuçta kendi karısını anlatıyor resmen.. yenge bu yaa yüzüne bakıyorsun.. oda seni mi anlatıyor abisine anlamadım ben.. Allah yardımcın olsun cnm

Abisinin anlatması banada çok tuhaf geldi açıkcası.:50::50::50:

kızlar bi yanlış anlaşılma olmuş şimdi değil ben doğum yapmadan önce abisi demiş kendisine bazı şeyler eskisi gibi olmuyo diye bende sana demişler normal doğum yaptırtmasaydın dedim

valla ben 1 tane sezeryan oldum hıcte dehset seyler yasamadım
bu sebeblerden oturu normal doguma asla sıcak bakmıyorum

Back