kandiliniz kutlu olsun arkadaşlar:1hug:.ben de bu hafta inşallah ikinci bebişime kavuşacamgamyoncuiremsu,normal doğum kolaylaştıran yürüştür:dance:, en az günde yarım saat keyfli yürüş yaptın,son haftalarda az yağlı yemekler tüketin,bol proteinli tercihi edin,merdiveni kulanın,ilk doğum bile vız gelir,o kadar acı duymasınız doğum da,herkeze kolay doğumlar
dogumdan biraz önce merdivenden inip cikmanin ve dogum esnasinda eger oturabilme imkanin varsa belini daire seklinde kivirarak :) bebegin daha kolay cikmasini saglayabilirmisiz .. bende bu bilgilerimi paylasmak istedim..
dogumdan biraz önce merdivenden inip cikmanin ve dogum esnasinda eger oturabilme imkanin varsa belini daire seklinde kivirarak :) bebegin daha kolay cikmasini saglayabilirmisiz .. bende bu bilgilerimi paylasmak istedim..
canım öncelikle allah hayırlı doğum nasip etsin diyorum.ben üç buçuk ay önce doğum yaptım ama ne doğum.ve normaldi çatım dar olduğu için kestiler ve doğum bittikten sonra idrarımdan kan geldi sonda taktılar ve o günün akşamı ben idrarımı hiç duymyodum resmen su gibi akıyodu idrar yolunuda kesmişler ve 20 gün sonra tekrar amaliyat oldum 40 gün sondayla gezdim çok acı çektim sabahlara kadar uyku yoktu tabiki doktorlar bunu bebeğin parçaladığını söylediler sizce öyle birşey olabilirmi olabilirmi bebeğim 3.490 gıram doğdu.ama allah bana öyle güzel oğul verdiki ben bütün acılarımı unuttum.
Benim doktorum bol bol merdiven inip cıkmamı söylemişti.yürüyüşten bile faydalıymış kasların acılmasını saglıyormuş
birde emekler gibi dört ayak üstünde durup karnını 10 dakika kadar serbest bırakmak bebegi cok rahatlatıyormuş.
Benim dogumum 16 30 hastaneye girdim 19 45 dogumumu yapmıştım kısa surdu fakat cok zor ve problemli bir dogum oldu..Tansiyonunuza cok dikkat kızlar benim büyügü son anda 19 a vurmuştu.
doktorlara kalsa ertesi güne dogurucaktım ama genede kızım için deger ne olursa olsun normal dogumu tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?