• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal doğum yapanlar,dr unuz erkek mi bayan mıydı??

ohcanimadeysin

♥pamugum ve prensesim ♥
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
6.873
31
158
Ankara
selam kızlar..benim ilk hamileliğimde dr um bayandı..bu sefer erkek..mecburen oldu biraz.
aslında bulunduğum yerde bayanda var ama hakkında iyi şeyler duymadığım için erkeği tercih ettim.
dr da normal doğumdan yana:81: bu yönden seviniyorum ama utanıyorumda bir yandan.dr un bayanı erkeği olmaz diyeceksiniz ama çekiniyorum işte..doğuma dair tek düşündüğüm şey bu diyebilirim.
normal doğum yapıp dr u erkek olanlar neler hissettiniz..benim gibi aşırı çekinme utanma hissi varmıydı rahatmıydınız

başta bende çok utanıp çekiniyordum. ama özellikle normal istedim. doğum zamanı sadece bitsin istiyosun o an çok kişi gelip gidio hiç umrunda olmuo canım. onlar alışık zaten sıkma canını. allah bir avazda kurtarsın

canım ben özellikle bayan doktor aradım buldum.9 ay boyunca gittim.doğumum pazar gününe denk gelince ve doktorum şehir dışında olunca doğuma gelemedi ve hastanedeki erkek doktor girdi doğumu ma mecburen.o an acıdan sancıdan aklıma bişi gelmedi ama yinede kendi doktorumun olmasını tercih ederdim.nasip kısmet artık

ya dediğiniz gibi o an sancıdan umrumda olmayabilir..zaten onlar için herkes gibi bir hastasın çok doğal bu..önceden bayan dr da yoktu hep erkekti eskiden annem yıllarca erkek dr lara gitti(tedavi için) ve her seferinde vajinal muayene oldu.annem çok normal diyor onlar kol bacak gibi bakıyorlar olaya çekinme önemli olan iyi olması diyor.ama işte aklımdan atamıyorum bir türlü.kendisinede sordum doğumda ne zaman geliyorsunuz diye.ebeler durumu bana bildiriyor ben doğum olmak üzereyken geliyorum dedi.çok durmayacakmış başımda yani..sevinsemmi üzülsemmi bilemedim

benım doktorum erkektı ve cok memnun kaldım.cok ıyı davrandı dogumda da.hıc utanmadım canım cunku o gorevnı yapıyor :49: :52:

ya dediğiniz gibi o an sancıdan umrumda olmayabilir..zaten onlar için herkes gibi bir hastasın çok doğal bu..önceden bayan dr da yoktu hep erkekti eskiden annem yıllarca erkek dr lara gitti(tedavi için) ve her seferinde vajinal muayene oldu.annem çok normal diyor onlar kol bacak gibi bakıyorlar olaya çekinme önemli olan iyi olması diyor.ama işte aklımdan atamıyorum bir türlü.kendisinede sordum doğumda ne zaman geliyorsunuz diye.ebeler durumu bana bildiriyor ben doğum olmak üzereyken geliyorum dedi.çok durmayacakmış başımda yani..sevinsemmi üzülsemmi bilemedim

canı benim sancım 12 de başladı.evde sıklaşmasını bekledim.saat 5 te hastanedeydim.ebeler hemşireler ilgilendi hep.tam doğum esnasında geldi doktor saat 8 de 8:05 te kızım dünyaya geldi.dikiş attı 8:20 de odamızdaydık.yani 15 dk falan durdu doktor toplam.
canım doktorunda dediği gibi çok durmuyor zaten en son aşamada doğum için geliyor :)

yillarca ameliyatti,tedaviydi derken bir suru erkek de bayan da doktora muayene oldum,bir yerden sonra anladim ki doktorun cinsiyeti degil isinin ehli olmasi onemli.Inan ben bile artik o adamlari erkek gibi degil sadece doktor gibi goruyorum,ne utanma var ne de en mahremimi goruyor hissi kaldi.Muayenelrde bile tek dusuncem acaba her sey yolunda mi,bu sefer ne diyecek yada canim aciyacak mi acaba oluyor.Dogumuma da erkek doktor girdi,kendi sectigim ve gebeligimin takibini yapan doktordu,sohbet ede ede,yeri geldiginde hatta sakalasarak yaptirdi dogumumu,yanimdan pek ayrilmadi ama bu benim kendimi guvende hissetmemi sagladi,utanmanin u'su bile olmayacak inan,rahat ol.Allah bir avazda saglikla kurtarsin seni de bebisini de insallah.

ben tedavi süresince erkek doktora gittim.başta evet utandım ama sonra şkalaşıyorduk bile.:1:iyikide ercan beyi seçmiştim.:1:lakin doğumum hafta sonun a denk geldiği için doktorum yoktu.sabah 5 te hastaneye gelmiştik.acile gittik acildeki doktor da erkekti lakin oda benim doğup büyüdüğüm yerde bya görev yapmış olan bi doktordu.ayağım da gs çorabı vardı baştan anlaşalım cimbomlu değilsin dimi dedi.yok dedim.:60:oda böyle şakalaştı açıklık olup olmadığına bktı ama bakarken yüzüme bakıp beni konuşturuyordu.ondada rahattım.sonra sancı odalarına aldılar beni ordada bir tane erkek doktor geldi açıklık varmı diye baktı ama o an sancıdan hiçbirşey umrumda değildi.sancılarım gece 3te başlamıştı 5 te hastaneye geldik 16:30 da oğlum doğdu.5 te servisteydim.oğlumu emzirmek için kucağıma aldım memeye öylebi dalmışki sanki oda herşeyin farkındaydı.küçük gözlerini dikmiş bana öyle bir bakışı vardıki o sancıları ve erkek doktorları hep unutturdu.:69::69:

benimde doktorum erkekti..bilerek seçmiştim..çokta memnun kaldım..doğum anında o ağrılardan erkeği kadını düşünemiyosun bile..doktorlarda tutup bakmıyolar zaten..açılmaları bile bakmadan kontrol etmişti doktorum..valla Allah razı olsun diyorum..yeter ki iyi bir doktor olsun gerisini düşünme

ben sahsen dogum yapsam erkek dr tercih ederim aslında bi bayanın daha anlayıslı olması beklenırken erkek doktorlar cok daha hassas yaklasıyolar bence . benı muayene eden dr farklıydı erkekti sancı esnasında dogumu yaptıran bayandı ama erkek dr çok daha iyiydi bence bide o sancıyla ben ne yaptıgımı hatırlamıyorum o an karsımdakının erkek yada kadın diye ayrım bile yapcak halım yoktu hatta doktorun elini bi sürede bırakmadım oyle sancı cektim:)))

suan ne erkek doktorun suratını ve ısmını hatırlıyorum nede bayanın :) o yuzden bence utanma duygusu pek olmuyo keyfine gitmıyoruz sonucta

benimki bayandı canım ama erkek dr.kac kere muayene oldum bende ilk başta utanıyordum ama sonuta o görevini yapıyor yanı utanmana gerek yok:31:

bugünkü kontrolümde dönmediğini öğrendim 4 haftaya kadar dönerse normal olcak inşallah,dönmezse sezeryan tarihini konuşmalıyız dedi :((

benim doktorum da erkek.herzaman erkek doktoru tercih ederim.bayanlar bence kaprisli oluyor.erkekler daha nazik bence.hiç utanmam doktorumdan da.:94:

Back