Normal doğum yapanlar bakabilir mi acil ?

aydaturk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
249
357
2 ay önce normal doğum yaptım ve vajinamda hala dolgunluk hissediyorum.öksürünce sanki baskı oluyo..bu be benzer şeyler yaşayanlar paylaşabilirler mi ?

2 ay önce normal doğum yaptım ve vajinamda hala dolgunluk hissediyorum.öksürünce sanki baskı oluyo..bu be benzer şeyler yaşayanlar paylaşabilirler mi ?

bende normal dogum yaptim canim. Dokununca dolgunluk hissediyorsan bu cok normal. Aynen oksurunca falan baski olusur. ayrica dikislerin de varsa bunlarin olmasi gyet dogal. ama zamanla gecior merak etme.

bende normal dogum yaptim canim. Dokununca dolgunluk hissediyorsan bu cok normal. Aynen oksurunca falan baski olusur. ayrica dikislerin de varsa bunlarin olmasi gyet dogal. ama zamanla gecior merak etme.
Dikişlerimden sorunum yok ama bebeğimi kucagıma aldıgımda karnıma koydugumda agrı oluyo.öksürünce sanki rahmim vajenden çıkcak gibi oluyo.aynayla baktım bişi yoktu.enfeksiyondan dolayı fitil kullandım 1hafta önce parmağımla ittirdiğimde et parçası hissettim.rahim sarkmasından korkuyorum 26 yasındayım daha ilk doğumum

canim dikisli oldugu icin oyle et parcasi geliyor eline bendede vardi. Sorun degil ama dogumdan sonraki hafta rahim toplandi mi diye kontrol etmedi mi doktorun ? Sanmiyorum sarkma oldugunu. Mesela baska normal dogum yapanlardan biliyorum senin dedigin gibi karnin agriyor hassas oluyor bebegini koyamiyor. Hatta annem banada sorardi kizim karin agriyor mu bebegi emzirirken falan diye. allaha sukur bende o sorun olmadi.

Seni bilmem ama bende alttaki agrilarin tamamen gecmesi duzelmem o siskinligin gecmesi nerdeyse 1 seneyi buldu.

İnşallah dediğin gibidir doktora gittim ama hiç toplanmış ya da toplanmamış demedi. Yarın birdaha gidicem.

ben çok az hissettim nm 10 gün falan sürmedi dikişimde çok baya kestiler onlarda 10 günde düştüler normale döndüm hemen kişiden kişi fark ediyo tabi ama yinede bir daha söyle cnm ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…