Normal doğum yapan kutsal anneler! :) kaçıncı haftada doğum yaptınız? Kaç saa...

Zeyno07

AnneOlmak
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
36
1
16
Antalya
Kaç saat sürdü birde:)
Bekliyorummm cevaplarınızı:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
40+2 de suni sanciyla dogumum baslatildi 5 bucuk saat surdu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tam gunumde sancim basladi diger gun gece dogum yaptim.yani ilk sancidan dogaba dek 25,5 saat sürdü.
Ilk 18-19 saat dayanilirdi ama son 3 -4 saat /son acilmalarda bagrdim ama dogum ani her itkinmada ck rahatladim..guzel bi dogumdu bnce..en cok yirtilmadan kesilmeden korkuodum cok az yirtilmisim 1 dis 1 ic dikis atldi oda cabuk iyilesti..

Tamamen normal dogum uyusturucusuz. Ilk bebegim. Simdi kuzum 9 haftalik:)

Son düzenleme:

Ne kadar güzel rabbim banada normal doğum nasip etsin aksilik hiç çıkmasın inşallah!!:) kaçıncı haftada oldu?

Ne kadar güzel rabbim banada normal doğum nasip etsin aksilik hiç çıkmasın inşallah!!:) kaçıncı haftada oldu?

Amin, insallah :)
Tam gunumde derken yani tam 40. haftam doldu,doktor un dedigi gun sancim basladi diger gun gece 2:20 de dogdu..inanin korkmayin,itkinma hissi gelince her sancidaagzinizdan nefesi alin ve yavas yavas itkinarak o havayi pfff diye birakin...cocuk yavas yavas cikio ozaman...

sanci geldiginde itkiniosunuz .
sanci yokken dinleniosunuz,enerji topluyosunuz.
zor degil fakat ben catala yatmadim,bacaklarimi tuttum(cok yorgundum hemsireden ve esimden yardim istedim tutmalari icin)..
catala yatsaydim kasardim herhalde hic rahat etmezdim,sadece dikis atilirken catal kullanildi..
dikisi cok kolay anlatiorum,hep korkardim ama inanin korkulacak bisesi yokmus :)

Çok tşk ederimm:) bende diyorum normal olsun yeterkii:)) sağolun:)))

39+1 Günlükken ikindi hafif sancılarım basladi akşam suyum geldi sabaha karşı saat 4.18de normal doğum yaptim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…