arkadaşlar 3.12.2008 normal doğum yaptım ...bebeğim şu an iki aylık oldu ...ve benim kanamam halan durmadı ...normal mı acaba ?tabiki ilk günler gibi aşırı değil ama adet görer gibi halan kanamam geliyor ......sizde nasıldı?????
normal adet kanaması gibi değilse sorun değil bence.benimde 40 günden fazla sürdü ama kanama gibi değil çoğu renkli akıntı gibiydi.biraz daha bekle bitmezse bi dr a görün.
benimki o kadar az sürdü ki bende de bi gariplik var sorucam doktora, 10gün falan az az kan geldi hiç öyle adet görür gibi bile çok kan gelmedi bikaç gün de pembe akıntı, hiçbişey gelmiyo şimdi 20gün oldu, sizce normal mi
arkadaşlar artık başım çok dönmeye başladı ve kanamam halan bitmedi için dün doktora gittim ve normal olmadını ve bu zamana kadar neden bekledimi sordu bende normal oldunu düşündüm dedim bana şimdi hap verdi çarşambaya kadar kulanacam durmasa hastane gitmemi söyledi...
benim 52.gün oldu ve ilk zamanlardaki gibi olmasa da kanamam devam ediyor.doktor istisnalardan biri olduğumu söylüyor.ama başka bir doktora görünücem cünkü vajinamdan gaz cıkar gibi sesler geliyor.sanıyorum yanlış birşey var bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim