canım hayırlı olsun bebişin öncelikle..ben daha doğum yapmadım ama doğumdan sonra kendimi gerçekten ii hissedene kadar eşimle beraber olmayı düşünmüyorum..benim canım daha önemli sende korkma bebeğinin tadını çıkar...bebişinide ısır benim yerimeD
Bende doğum yapalı 41 gün oldu. Vajinamı çok tuhaf hissediyorum. Sanki aşağı doğru bi baskı var, yumurtalıklarım dışarı çıkacakmış gibi. Sizde de böyle bi sorun var mı? İki hafta önce doktor kontrolüne gittim. Doktorum normal dedi, toparlanmak için 5 ay geçmesi gerek dedi. Beklicez artık yapacak bişey yok.
teşekkür ederim canımm sende hayırlısıyla kucağına alırsın inş hamileliğin keyfini çıkarmayı unutma benimki baya kötü geçti son aylarda iidim oda erken doğum oldu çok şükür gerçi bi sorunumuz yok ama dediğin gibi annenin kendini ii hissetmesi herşeyden önemli kaç aylıksın bu arada
3 aylığım canım
bebeğin kızmı erkekmi??
bide içinden ısırma isteğin gelmiyomu yaa ben kendimi tutamam etini koparırım falan korkuyorum yani...
ben de normal doğum yaptım ama öyle genişleme falan olmadı..ilk ilişki biraz zordu ama sonrakilerde problem yaşamadık..hani 5 ay falan sürmüyor...doğumdan 50 gün sonra eski haline döndü...sizin için de umarım öyle olur.canını sıkma herşey normale dönecek
dogum yapali 4 ay oldu. dikislerimin dusmesi 1 ayi buldu.ve cok agrilar cektim dediginz gibi basinclar falan evde duvarlara dayanarak yurudum.esimle aradas olduk zaten.aylardir dogru durust birsey oldugu yok ve kotu olan 3 hafta once vajinamdan sarkan et kabusum oldu sanirim yanlis kaynamis. iki dfa kontrole gittigim halde ne doktor ne ebe farketmedi.kotu durumdayim.doktorda randevum var bakalim ne diyecek korkum tekrar dikise girip ayni acilari yasarmiyim acaba diye bebegimde agirlasti artik kucagimada alamam dikisli olursam ne olacak bilmiyorum uykularim kaciyor.bir operasyon sart ama nasil yapacaklar hic fikrim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?