• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal doğum ve vajina

kkatre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
391
0
96
37
Edirne
kızlar dün kırkımız çıktı ve gecesinde ilişki denedik çok acım olmadı ancak sanki dikişlerim açılır gibi bi his oldu acaba doğum sonrası vajinamda genişlememi oldu ilk doğumum annelerimiz kaç çocuk doğurmuşlar öyle hemen genişlermi böyle hisseden varmı yada bilgisi olan ne yazıkki doktora da gidemiyorum cevaplarınızı bekliyorum moralim çokk bozuldu keşke sezeryan olsaydım diyorum bazen :((

bende zamanla daha kötü olur diye korkuyorum hani ilkinde böyleyse dahada genişlerse diye doğum öncesine dönermi ki toparlanırmı

daha da genişlemez canım , tam eskisi gibi olmasa bile toparlanıcak zamanla.
vücuduna en az 6 ay zaman vermelisin toparlanabilmesi için.

ne zormuş kadın olmak hiç sonrasını düşünmemiştim sezeryana daha yakındım ama 20 gün önce doğdu sıpa göbek felanda kaldı bi tuhaf oldum iice

canım hayırlı olsun bebişin öncelikle..ben daha doğum yapmadım ama doğumdan sonra kendimi gerçekten ii hissedene kadar eşimle beraber olmayı düşünmüyorum..benim canım daha önemli sende korkma bebeğinin tadını çıkar...bebişinide ısır benim yerime:DD

Bende doğum yapalı 41 gün oldu. Vajinamı çok tuhaf hissediyorum. Sanki aşağı doğru bi baskı var, yumurtalıklarım dışarı çıkacakmış gibi. Sizde de böyle bi sorun var mı? İki hafta önce doktor kontrolüne gittim. Doktorum normal dedi, toparlanmak için 5 ay geçmesi gerek dedi. Beklicez artık yapacak bişey yok.

canım hayırlı olsun bebişin öncelikle..ben daha doğum yapmadım ama doğumdan sonra kendimi gerçekten ii hissedene kadar eşimle beraber olmayı düşünmüyorum..benim canım daha önemli sende korkma bebeğinin tadını çıkar...bebişinide ısır benim yerime:DD

teşekkür ederim canımm sende hayırlısıyla kucağına alırsın inş hamileliğin keyfini çıkarmayı unutma benimki baya kötü geçti son aylarda iidim oda erken doğum oldu çok şükür gerçi bi sorunumuz yok ama dediğin gibi annenin kendini ii hissetmesi herşeyden önemli kaç aylıksın bu arada

Bende doğum yapalı 41 gün oldu. Vajinamı çok tuhaf hissediyorum. Sanki aşağı doğru bi baskı var, yumurtalıklarım dışarı çıkacakmış gibi. Sizde de böyle bi sorun var mı? İki hafta önce doktor kontrolüne gittim. Doktorum normal dedi, toparlanmak için 5 ay geçmesi gerek dedi. Beklicez artık yapacak bişey yok.

aynen söylediğin gibi hissediyorum ben net ifade edemedim hiç sorun yok ancak o aşağıya doğru olan baskı çok rahatsız ediyor oradaki dikiş sanki açılacakmış gibi tuhaf ama doktor öyle dediyse doğrudur

teşekkür ederim canımm sende hayırlısıyla kucağına alırsın inş hamileliğin keyfini çıkarmayı unutma benimki baya kötü geçti son aylarda iidim oda erken doğum oldu çok şükür gerçi bi sorunumuz yok ama dediğin gibi annenin kendini ii hissetmesi herşeyden önemli kaç aylıksın bu arada

3 aylığım canımzemuszemus
bebeğin kızmı erkekmi??
bide içinden ısırma isteğin gelmiyomu yaa ben kendimi tutamam etini koparırım falan korkuyorum yani...

ben de normal doğum yaptım ama öyle genişleme falan olmadı..ilk ilişki biraz zordu ama sonrakilerde problem yaşamadık..hani 5 ay falan sürmüyor...doğumdan 50 gün sonra eski haline döndü...sizin için de umarım öyle olur.canını sıkma herşey normale dönecek

3 aylığım canım
bebeğin kızmı erkekmi??
bide içinden ısırma isteğin gelmiyomu yaa ben kendimi tutamam etini koparırım falan korkuyorum yani...

erkek teyzesi valla kıyamıyorum ısıracağimda minnacık daha senin cinsiyeti bellimi bakma sorunlardan konuşuyorumda annelik çok ayrıymış hele kucağına al daha bi ayrı

ben de normal doğum yaptım ama öyle genişleme falan olmadı..ilk ilişki biraz zordu ama sonrakilerde problem yaşamadık..hani 5 ay falan sürmüyor...doğumdan 50 gün sonra eski haline döndü...sizin için de umarım öyle olur.canını sıkma herşey normale dönecek

inşallah canım yaa birazda psikolojik miki bilemedim

dogum yapali 4 ay oldu. dikislerimin dusmesi 1 ayi buldu.ve cok agrilar cektim dediginz gibi basinclar falan evde duvarlara dayanarak yurudum.esimle aradas olduk zaten.aylardir dogru durust birsey oldugu yok ve kotu olan 3 hafta once vajinamdan sarkan et kabusum oldu sanirim yanlis kaynamis. iki dfa kontrole gittigim halde ne doktor ne ebe farketmedi.kotu durumdayim.doktorda randevum var bakalim ne diyecek korkum tekrar dikise girip ayni acilari yasarmiyim acaba diye bebegimde agirlasti artik kucagimada alamam dikisli olursam ne olacak bilmiyorum uykularim kaciyor.bir operasyon sart ama nasil yapacaklar hic fikrim yok.bilmiyorumkismile

dogum yapali 4 ay oldu. dikislerimin dusmesi 1 ayi buldu.ve cok agrilar cektim dediginz gibi basinclar falan evde duvarlara dayanarak yurudum.esimle aradas olduk zaten.aylardir dogru durust birsey oldugu yok ve kotu olan 3 hafta once vajinamdan sarkan et kabusum oldu sanirim yanlis kaynamis. iki dfa kontrole gittigim halde ne doktor ne ebe farketmedi.kotu durumdayim.doktorda randevum var bakalim ne diyecek korkum tekrar dikise girip ayni acilari yasarmiyim acaba diye bebegimde agirlasti artik kucagimada alamam dikisli olursam ne olacak bilmiyorum uykularim kaciyor.bir operasyon sart ama nasil yapacaklar hic fikrim yok.

umarım düzelir canım yaa sanki bendede et parçası var gibi eskisi gibi pürüzsüz değil yani çok ufak ama doktora gidemiyorum bende ilçedeyim 1 saat uzaklık bebişle nasıl gideceğim birasdaha büyümesini bekleyeceğim artık yapacak birşey yokk :((

Back