Lupetta 🍒🍒🍒 Kayıtlı Üye 9 Kasım 2015 6.075 10.879 248 4 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Lupetta #1 Kızlar normal doğum yaptım. Daha çok yeni. Yürürken altta dolgunluk hissetmem geçici mi? Yoksa sarkma denen şey mi oldu?
Kızlar normal doğum yaptım. Daha çok yeni. Yürürken altta dolgunluk hissetmem geçici mi? Yoksa sarkma denen şey mi oldu?
P Papatya016 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2021 3.602 En iyi cevaplar 1 7.099 88 4 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Lupetta #2 Corpse Brideeee .!.: Kızlar normal doğum yaptım. Daha çok yeni. Yürürken altta dolgunluk hissetmem geçici mi? Yoksa sarkma denen şey mi oldu? Genişletmek için tıkla... Geçicidir. Merak etme. Aklına hemen kötüyü getirme lütfen ağrıların artarsa doktora git mutlaka
Corpse Brideeee .!.: Kızlar normal doğum yaptım. Daha çok yeni. Yürürken altta dolgunluk hissetmem geçici mi? Yoksa sarkma denen şey mi oldu? Genişletmek için tıkla... Geçicidir. Merak etme. Aklına hemen kötüyü getirme lütfen ağrıların artarsa doktora git mutlaka
Cemoos Fırın sıcak,kürek düzgün 💋 Pro Üye 18 Mart 2021 11.866 63.971 548 4 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Lupetta #3 Resmen bebek bezi varmış gibi bir his oluyor çok normal. Dikişler alınca hafiflemistim ben. Ama sarkma olmadı.
Resmen bebek bezi varmış gibi bir his oluyor çok normal. Dikişler alınca hafiflemistim ben. Ama sarkma olmadı.
Lupetta 🍒🍒🍒 Kayıtlı Üye 9 Kasım 2015 6.075 10.879 248 4 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Lupetta #4 Cemoos .!.: Resmen bebek bezi varmış gibi bir his oluyor çok normal. Dikişler alınca hafiflemistim ben. Ama sarkma olmadı. Genişletmek için tıkla... Çok şükür inşallah benim de olmaz
Cemoos .!.: Resmen bebek bezi varmış gibi bir his oluyor çok normal. Dikişler alınca hafiflemistim ben. Ama sarkma olmadı. Genişletmek için tıkla... Çok şükür inşallah benim de olmaz
lonelymommy Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Aralık 2017 315 279 103 5 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Lupetta #5 Bende de ona benzer bişe olmuştu, sanki hala içimde çocuk varmış gibiydi ama zamanla geçti. Sanırım ilk günler kanama yoğunluğundan oluyordu
Bende de ona benzer bişe olmuştu, sanki hala içimde çocuk varmış gibiydi ama zamanla geçti. Sanırım ilk günler kanama yoğunluğundan oluyordu
Lupetta 🍒🍒🍒 Kayıtlı Üye 9 Kasım 2015 6.075 10.879 248 8 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Lupetta #6 lonelymommy .!.: Bende de ona benzer bişe olmuştu, sanki hala içimde çocuk varmış gibiydi ama zamanla geçti. Sanırım ilk günler kanama yoğunluğundan oluyordu Genişletmek için tıkla... Bende de azaldı gibi. Sanırım rahim gittikçe küçülmeye başlıyor
lonelymommy .!.: Bende de ona benzer bişe olmuştu, sanki hala içimde çocuk varmış gibiydi ama zamanla geçti. Sanırım ilk günler kanama yoğunluğundan oluyordu Genişletmek için tıkla... Bende de azaldı gibi. Sanırım rahim gittikçe küçülmeye başlıyor
lonelymommy Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Aralık 2017 315 279 103 9 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Lupetta #7 Sevindim en kısa zamanda düzelir inşallah Darısı bana inşallah yine normal doğuma
Lupetta 🍒🍒🍒 Kayıtlı Üye 9 Kasım 2015 6.075 10.879 248 9 Nisan 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Lupetta #8 lonelymommy .!.: Sevindim en kısa zamanda düzelir inşallah Darısı bana inşallah yine normal doğuma Genişletmek için tıkla... İnşallah sağlıkla gelsin bebişiniz
lonelymommy .!.: Sevindim en kısa zamanda düzelir inşallah Darısı bana inşallah yine normal doğuma Genişletmek için tıkla... İnşallah sağlıkla gelsin bebişiniz
Lupetta 🍒🍒🍒 Kayıtlı Üye 9 Kasım 2015 6.075 10.879 248 12 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Lupetta #9 lonelymommy .!.: Sevindim en kısa zamanda düzelir inşallah Darısı bana inşallah yine normal doğuma Genişletmek için tıkla... Benim şikayetim geçti, siz de doğum yapmışsınız gözünüz aydınn
lonelymommy .!.: Sevindim en kısa zamanda düzelir inşallah Darısı bana inşallah yine normal doğuma Genişletmek için tıkla... Benim şikayetim geçti, siz de doğum yapmışsınız gözünüz aydınn