Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Normal doğumdan sonra rahimde 8 mm parça kalmis kurtaj olmam gerektiğini söyledi doktor bu durumda olan var mı kendiliğinden düşer mi ? Doğum yapalı 2 ay oldu
benimde 2. dogumumdan sonra parca kalmisti. oncesinde bir ilac verdi 3 gun icmemi soyledi ardindan kontrole cagardi. ictim tekrar kontrole gittim parca dusmustu. hatta emzirirken kullanilebilen bir ilacti.
benimde 2. dogumumdan sonra parca kalmisti. oncesinde bir ilac verdi 3 gun icmemi soyledi ardindan kontrole cagardi. ictim tekrar kontrole gittim parca dusmustu. hatta emzirirken kullanilebilen bir ilacti.
evet . ilaci kullanirken de emzirmeye devam ettim. hani sezeryandan sonra ilac verilir ya ic temizlensin diye. normal dogum gibi vucut kendi atamadigi durumlarda o tarz bir ilacti sanirim.