normal doğum sonrası korse ...

siyahinmatemi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
355
2
46
Konya
Arkadaşlar eskiler normal doğum yaptıktan sonra karınlarını sıkı sıkı sararlarmış..şimdi bende eger normal doğum olursa sarmak yerine korse düşünüyorum..korse kullanan oldu mu aranızda, işe yarıyor mu?

Bende normal doğum yaptım korse kullanmak istedim ama acıdığı için kullanamadım sonra göbek falan kalmadı bende allahtan zayıftım zaten.Herkes kullanıyor faydasıda varmış denersin sende.

hamile kalmadan önce bende zayıftım ama sonrasında eski halime dönebileckmiyim bilmiyorum ki..sezaryan olursa zaten korse falan gibi bi ihtimalim yok o yuzden korse en iyisi ..işimi şansa bırakmayım..tşkler ayrıca cvbın için..

canım doğumuna az kalmış Allah kurtarsın.Rabbim yavrunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Normal doğum sonrası korseni hemen giy.Ama kilot gibi olandan değil.Dikişlerin çok acır.Sadece karın bölgesine giyilen korseler var onlardan giy.Bana doğum sonrası karışan çok olduğu için bir giydim bir çıkarttım ama keşke hiç çıkarmasaydım göbeğim kaldı 1 yıl oldu hala erimedi göbeğim.

canım doğumuna az kalmış Allah kurtarsın.Rabbim yavrunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Normal doğum sonrası korseni hemen giy.Ama kilot gibi olandan değil.Dikişlerin çok acır.Sadece karın bölgesine giyilen korseler var onlardan giy.Bana doğum sonrası karışan çok olduğu için bir giydim bir çıkarttım ama keşke hiç çıkarmasaydım göbeğim kaldı 1 yıl oldu hala erimedi göbeğim.

tşk eder,m cnm.aminnn...Allah seninde yavrunu size bağışlasın..karın bölgesi için olan korseler daha mı rahat demek?ben kilot tarzı olanlardn alcaktmm:44:

Allah'ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Bir akrabam var 3 doğum yaptı ve her seferinde kendisini çarşafa sardı, yanılmıyorsam ya 40 gün yada 3 ay. Hiç doğum yapmış gibi durmuyor sıfır göbek.

tşk eder,m cnm.aminnn...Allah seninde yavrunu size bağışlasın..karın bölgesi için olan korseler daha mı rahat demek?ben kilot tarzı olanlardn alcaktmm:44:

karın bölgesi için olan korseler tabiki çok rahat.Eğer kilot tarzı korse alırsan altta dikişlerini çok acıtır rahat edemezsin.Karın bölgesi için olan korse hem dikişlerini acıtmaz hem rahat tuvalete çıkarsın.Ben çok rahat ettim.Bazı arkadaşlar korse giymenin pek faydası olduğunu söylememiş ama bu kişiden kişiye değişir.korse kullanmanı tavsiye ederim faydası var zararı yok.

karın bölgesi için olan korseler tabiki çok rahat.Eğer kilot tarzı korse alırsan altta dikişlerini çok acıtır rahat edemezsin.Karın bölgesi için olan korse hem dikişlerini acıtmaz hem rahat tuvalete çıkarsın.Ben çok rahat ettim.Bazı arkadaşlar korse giymenin pek faydası olduğunu söylememiş ama bu kişiden kişiye değişir.korse kullanmanı tavsiye ederim faydası var zararı yok.

sizin dediğiniz gibi bir korsem var doğum çantasına koyayım mı? yani ilk günler çok mu acır dikişler karnım:44:?

sizin dediğiniz gibi bir korsem var doğum çantasına koyayım mı? yani ilk günler çok mu acır dikişler karnım:44:?

eğer doğumun sezeryan olursa iyileştikten sonra giyebiliyorsun diye biliyorum doktoruna sorarsın.ama normal doğumdan sonra hemen giy hiçbiryerin acımaz merak etme.Doğum çantasına koy göreceksin çok faydası var...

eğer doğumun sezeryan olursa iyileştikten sonra giyebiliyorsun diye biliyorum doktoruna sorarsın.ama normal doğumdan sonra hemen giy hiçbiryerin acımaz merak etme.Doğum çantasına koy göreceksin çok faydası var...

:42: teşekkür ederim yaklaştıkça inşan korkuyor:52::52::1:

Benim ilk doğumum normal olmuştu, doğumun ertesi günü hemen giydim. Tayt şeklinde paçalı olanlardan giydim sanırım korse benden bir beden küçüktü bile:) ama rahatsız olmadım hiç, dikişlerime de bi zararı olmadı..kilo aldıkça korsenin kralını taksak da çıkar o göbek:)) ama kilomu ideal ölçüsünde tuttuğum sürece göbek sorunu yaşamadım hiç. Bu arada doğum yapacak arkadaşlarımızı Rabbim kurtarsın hayırlısıyla, doğum yapanlara da sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh..

Back