- Konu Sahibi siyahinmatemi
Arkadaşlar eskiler normal doğum yaptıktan sonra karınlarını sıkı sıkı sararlarmış..şimdi bende eger normal doğum olursa sarmak yerine korse düşünüyorum..korse kullanan oldu mu aranızda, işe yarıyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım doğumuna az kalmış Allah kurtarsın.Rabbim yavrunu sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Normal doğum sonrası korseni hemen giy.Ama kilot gibi olandan değil.Dikişlerin çok acır.Sadece karın bölgesine giyilen korseler var onlardan giy.Bana doğum sonrası karışan çok olduğu için bir giydim bir çıkarttım ama keşke hiç çıkarmasaydım göbeğim kaldı 1 yıl oldu hala erimedi göbeğim.
tşk eder,m cnm.aminnn...Allah seninde yavrunu size bağışlasın..karın bölgesi için olan korseler daha mı rahat demek?ben kilot tarzı olanlardn alcaktmm:44:
karın bölgesi için olan korseler tabiki çok rahat.Eğer kilot tarzı korse alırsan altta dikişlerini çok acıtır rahat edemezsin.Karın bölgesi için olan korse hem dikişlerini acıtmaz hem rahat tuvalete çıkarsın.Ben çok rahat ettim.Bazı arkadaşlar korse giymenin pek faydası olduğunu söylememiş ama bu kişiden kişiye değişir.korse kullanmanı tavsiye ederim faydası var zararı yok.
sizin dediğiniz gibi bir korsem var doğum çantasına koyayım mı? yani ilk günler çok mu acır dikişler karnım:44:?
eğer doğumun sezeryan olursa iyileştikten sonra giyebiliyorsun diye biliyorum doktoruna sorarsın.ama normal doğumdan sonra hemen giy hiçbiryerin acımaz merak etme.Doğum çantasına koy göreceksin çok faydası var...