• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal doğum sonrası ikinci dikiş

Papatya0619

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2023
2
0
1
29
6 gün önce normal doğum yaptım ve toplamda 4-5 adet cilt üstü dikişin var 3.gün dikişlerim açıldı ve kanamam oldu korkarak doktora gittim 2. Kez dikiş atıldı ama dikişlerim yine açıldı ve kanamam var sizce neden dikiş tutmuyor bu ikinci doğumum ilk doğumumda çok fazla dikişim olmasına rağmen böyle bir durum yaşamamıştım sizce doktora tekrar gitmelimiyim yardımcı olursanız sevinirim

Kabızlık falan var mi, doğum sonrası hemoroid veya kabızlık yüzünden ikinma varsa dikiş açılıyor olabilir . Bir de şeker hastası misiniz genelde şekeri olanların dikisi falan tutmaz diye duyarım isterseniz baska bir doktora daha gidin

Kabızlık falan var mi, doğum sonrası hemoroid veya kabızlık yüzünden ikinma varsa dikiş açılıyor olabilir . Bir de şeker hastası misiniz genelde şekeri olanların dikisi falan tutmaz diye duyarım isterseniz baska bir doktora daha gidin
Şeker hastalığı yok ıkınma da yok kabızlık yaşamadım çünkü

Şeker hastalığı yok ıkınma da yok kabızlık yaşamadım çünkü
O zaman tek seçenek geliyo aklıma, enfeksiyon . Orayı çok ıslak tutarsanız ondan olabilir olabildiğince Kuru ve temiz olmalı sık sık hasta bezinizi pedinizi ya da iç camasirinizi değiştirin enfeksiyon kapınca da dikiş atar . Hatta evde arada bi bebek uyurken altınıza bi alt açma bezi serip altiniz açık durun havalansin

Back