normal dogum sonrası idrar hissi.

zeydaci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
32
10
88
Konya
Merhaba arkadaşlar. Ben 4 ay önce normal doğum yaptım. Lohusalik bittiğinden beri ozellikle yürürken küçük tuvaletim varmış gibi hissediyorum. Kacirma falan yok. Sadece varmış hissi. Jinekolojik muayene ayrica dahiliye hekime falan gittim Sarkma, iltihap vs. Birsey yok.bir cok doktora sordum. Kaslarin zorlanmasindan dedi hep doktorlar. Ama ben cok takılıyorum. Hic böyle bir şey yasayaniniz var mi. Paylasirsaniz cok sevinirim.

canım geçmiş olsun allah bebeğini sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin insaallah.
benim ilk doğumda senin dediğin gibi oluyordu ayağa kalkmak istemiyordum sanki altıma yapacakmışım gibi oluyordu http://www.xsaglik.com/kegel-egzersizi-ile-pelvik-kaslari-sikistirma.html bu siteye bi bak emin ol 2-3 günde farkı farkedeceksin :)

Canim cok teşekkür ederim. Evet onerdiler bu egzersizi. Ben de yapıyorum, iyi de oluyor sanki ama tamamen gecmeyince moralim bozuluyor. Demek sen de yaşadın. Işte bu beni rahatlatti. Demek ki olabilen bir sey. Ne kadar zaman sonra tamamen gecti canim??

şu an kızım 3 aylık ve artık tamamen geçti. egzersizi yaparsan bir kaç haftada eskisi gibi olursun canım hem rahim sarkması içinde çok iyi. hiç kimse farketmiyor bile o konuda da rahat olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…