Arkadaşlar 17 şubatta doğum yaptım doğumum kolay dikiş serüvenim çok zor geçti iç sol dış sağ dikişlerim vardı vajinal yolum dar olduğu için çok zor dikiş atıldı iç dikiş tuttu fakat normalde dar olan rahim girişim şuan çok dar hatta dışarıdan bakıldogında iç kısım bildiğiniz büzüşük duruyor hiç aralık yok ve dışarıdan olan dikişim yanlış mı atılmış yanlış mı tutmuş bir fikrim yok fakat 2. Bir delik var bir kısım dikiş tutmamış ve köprü görevi görüyor yani perine bölgesinde iri boncuk büyüklüğünde bir delik daha var başıma böyle birşey gelen var mı kaç ay oldu dikişler düştü fakat orası kapanmadı tekrar dikiş mi attırmam gerek yoksa estetiğe mi giriyor ? Bilgisi olan varsa sevinirim çünkü eşimle birliktelik sırarsında çok zorluk çekiyorum ufak dikiş tutan et parçası altta bosluk olsugu için can yakıyor ve eahim ağzı daha da küçülüp o tutan ufak kısma oldugu için bir süre delik aramak zorunda filan kalıyorum bunları yazdım diye ayıplamazsınız umarım gerçekten bilgisi olanlar yazsın bilgiye ihtiyacım var