Normal Doğum Sonrası Dikişler Ne Zaman Düşer ?

madamcocomo

tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2008
12.354
1.423
748
Normal Doğum Sonrası Dikişler Ne Zaman Düşer ?
11 Kasım da Normal dogum yaptım ,içten ve dıştan oldukca fazla dıkısım vardı cok zorlandım..

ve içteki dikişlerim düşmesine ragmen dışta ki dikişlerim hala duruyor ..

54 günde iyileşmez mi dikiş..

öyle zor kı ..oturamıyorum su an..bazen dikiş yan dönüyor ya da dik duruyor öyle batıyor kı can acıtması cabası..

doktoruma defalarca sordum herseferınde ''alamam ,alırsam açılabılır ,kendı kendıne düşmelı'' diyor..

ne yapmam lazım ya ,fön makınesı ıle kurutuyorum fılan ama neredeyse 2 ay olacak ..

kolay olsun ,normal hayata cabuk döneyım dıye hep normal ıstedım ama boyle sey olur mu hıc ..lanet ettım ya.

54 gündür hala düşmedi mi
benim sanırım 10 günde falan düşmüştü
ama oğlumu sünnet ettirdik 1 ay oldu hala düşmedi
doktoru arayıp sordum 2 ay falan sürebilir dedi
sık sık ılık suyla yıka ki yumuşak olursa düşmesi kolay olur dedi
belki sen de böyle yapsan düşer

hala düşmedı ve o kadar rahatsız edıyor kı artık..
yıkıyorum doktorum jel verdı onu kullanıyrum ama nafıle.
bakalım ınsallah duser..bu konudan tek dertlı olan benım herhalde

selam ben 21 kasımda doğum yaptım çoktan düştü benim 15-20 gün falan oldu ağrı falanda kalmadı, bi problem var sanırım başka bir doktora daha git istersen bukadar sürmez ağrılarının çoktan geçmiş olması lazımdı. çok geçmiş olsun

agrım sadece dikiş bolgemde ..neden anlamadım beklıyorum bı kac gun daha olmazsa tekrar gıdecegım gercı adam benden bıktı ama napalım..

o dikiş acısıda çok kötü oturamamak falan geçmiş olsun canım ama bence dokturun yine bişey yapmazsa başka doktora görün

o dikiş acısıda çok kötü oturamamak falan geçmiş olsun canım ama bence dokturun yine bişey yapmazsa başka doktora görün

hem de nasıl hala gecmedı bazen gerınıyor ba<en kasınıyor bıraz daha beklıyım gıdıcegım baska doktora artık yoksa cekılmıyor hıc

Canım başka doktora git benimde bir hafta da düşmüştü

gıdeyım ben en ıyısı ıyıce canımı sıkmaya basladı ..

ılk adetımı de gormustum 40ımda..ıkıncı yıne olursa gıdeyım hem bılgıleneyım hem kontrol olayım.

persmebe gunu baska bı doktora gıdecegım tam ıkı ay olunca ınsallah alır dikişleri

benim de 1 ayda düşmüştü.hatırlamak bile istemiyorum o günleri. 2. doğumu sezaryen istedim iyi ki de öyle yapmışım.normal doğumdan çok daha hızlı toparlandım

benim ki de uzun sürdü dikişlerin düşmesi ama seninki daha da uzun sürmüş.dayan çok az kaldı hepsi geçiyor. benim 2 ayda tüm dertlerim bitmişti ki basur oldum. inatla gitmedim önce doktara bıkmıştım doktor hastaneden filan. sonra baktım oturamıyorum. gittim doktora bi krem verdi 1 haftada geçti şuan hiç bir sorunum yok çok şükür. bebegim 3. ayını dolduracak.

Bana da 10 günde düşer demişlerdi, çoğu düştü ama bir tanesinin düşmesi 40 günü buldu. Düştükten sonra dikiş yerlerinde sertlik kaldı ve dokununca ağrıyordu. Doktorum bunun da ameliyat gibi birşey olduğunu bazı bünyelerde tamamen toparlanmanın 6 ayı bulabileceğini telaşlanmamamı söyledi. Zamanla ağrı ve sertlik azaldı, ben de artık kafama takmıyorum 6 aya kadar tamamen geçer herhalde.

Bende kasimda dogum yaptim Allaha sukur hic dikisiyim olmadi...

okadar zamanda dikis dusmezmi hmmm demekki bu kisiden kisiye degisebiliyor..

doctorunuza danismissiniz endiselenmeyin bence ama size aci vermesi kotu tabii,umarim kisa zamanda duserde rahatlarsiniz...

tesekkur ederım hepınıze..baska bı doktora gorundum bAKar bakmaz bu erımeyen dıkıs dedı dünyam yıkıldı resmen..

gıdıp aldırdım bende rahatladım neden boyle bırsey yaptılar anlamadım hala cok sınırlıyım neyse kı gectı gıttı

Allah Allah ne saçma yaaa erimeyen dikiş mi yapmışlar.neler oluyor şu hayatta.başka bir doktora gitmekle iyi etmişsin.bak boşuna bunca zaman neler çektin.tuhaf insanlar var yaaa.neyse kurtulmuşsun sonunda anneliğin tadını çıkar

hemde nasıl sacma ya ..neler cektım artık cekemıyordum da..

rahat rahat oturup emzırmek gıbısı yokmus..

doktor da tesellı ettı ıyıce kaynamıs ama fılan elbet duserdı bı gun dedı ama baya zaman alırdı ..

bır daha normal dogum mu asla ya..

neler cektım..

ben de aynı senin gibi düşündüm ilk normal doğumdan sonra bir daha asla dedim ikinciyi sezaryen yaptırdım.çok daha hızlı toparlandım ne yalan söyliyim çom rahat ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…