Mrb arkadaşlar 8 eylülde doğum yaptım.Doğumun o kadar çok zor geçtiki..sunu sancı ve çok dikişli bir doğumum oldu.Ve bana öyle bir yanlış yaptıki ebeler,duyunca hayretler içinde kalacaksınız. 40 gün boyunca dikiş iplerim geçmemişti.Ve kırkım çıkınca doktora gittim,doktor hayretler içinde kaldı....Dikiş ipi eriyen ip değilmiş,o bölge için kullanılmayan ip,misina kullanmışlar...Tabi ki doktor ipleri de aldı ebelerin isimlerini de aldı şikayet dilekçesinde bulunduk.Neyse işte bu tür sebeplerden dolayı bir ay oldu dikişlerim alınalı...son bir haftaya kadar ilişkiye girmedik denemedikte...ilk denene çok acılı ve ağrılı oldu,afedersiniz daha girmeden başladı acı,değdikçe...resmen acıdan öldüm,birşey de diyemedim o anda eşime,onun acısı iki gün sürdü.....yine denemeye kalktık bu defa önceki günden daha kötü oldu,ve yapamadık....Birde hemoroid olmuşum,ondan dolayı mı da aprı oluyor bilemiyorum...
Sizlerde benim gibi olan var mı?Korkuyorum hep mi böyle olacak diye,eşim yaklaşmasın diye dua eder oldum....geçer mi bu durum,doktorunuzun tavsiyesi ne oldu....Ve acı sanki dikişlerim de ,batıyormuş gibi hissediyorum...Ve baktığımda sanki şekli de değişmiş,dış dudaklarım kalındı şimdi incelmiş durumda....
bana yardımcı olabilir misiniz?