normal doğum sonrası cinsel hayat

my_babe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2009
158
0
96
Sinop
kızlar ben 5,5 aylık hamileyim, sezaryan ve normal doğum arasında kararsızım. ama normal doğumla ilgili beni en çok düşündüren şey genellikle dikişli olması. ben zaten cinsellikten bazen zevk alamayan ve acıycak korkusuyla kendini kasan biriyim. bide dikiş atılınca o bölgeye tamamen iyileşse bile psikolojik olarak acıycak diye daha çok korkmaktan tedirginim. biliyosunuz bu kasma olayı zaten beyinle ilgili. ne diyosunuz dikişli doğum sonrası bu şekilde etkilenen var mı?

Ben dikişli normal doğum yaptım canım. Dikişler tamamen iyileştikten sonra doğum öncesi halinden hiçbir farkın olmaz merak etme. Sonuçta vücudunun herhangi bir yeri mesela elin bile kesilse, iyileşene kadar acır ama iyileştikten sonra elin yine eski elindir, acı falan duymadan normal kullanırsın değil mi, öyle düşün. iyileştikten sonra hiçbir sorun hissetmezsin. Hem endişen dikişse, sezeryan dikişi de etkilemez mi insanı. İnsan karnını hiç kasmıyor mu, hareket ettirmiyor mu? Dikişler iyileşince nasıl sezeryan dikiş yeri acımıyorsa, orası da acımıyor :) ben normal doğumu tavsiye ederim eğer sen de istekliysen.

canım bende normal tavsiye ederim ben 20 yaşında ilk anneliğimi yaşadım 40 çıktıktan sonra cainsel hayatımda hiçbir problem olmadı önceki gibi yaşadık o insanla alakalı nazlı oldun mu zor şimdi ikinci kızıma hamileyim 4,5 aylık hala cinsellik yönünden bir sorunumuz yok gayet iyi gidiyor sezeryanda bakıma muhtaçsın kaç sene geçerse geçsin üşüttün mü dikiş sancıların oluyor kilo kalıyor karnın tuhaf oluyor benim doğumdan sonra korse taktım 30 gün sonra hiç karnım kalmadı 2 ay içinde de tüm kilolarımı vermiştim kızıma da kendim baktım işimi de yaptım ilk 2 gün vücutta titreme oluyor, gece ter hemde fena ter, oturamıyorsun anca yan yada yavaş yavaş oturuyorsun , tuvalete çıkarken yanma oluyor , kanamam 3 gün sonra kesildi birdahaki aya aynı tarihte regli oldum iyiydi yani tarif edilemeyecek bir duygu bebeğinin çıktığını ağladığını görüyorsun ben ağlamaıştım allah kolaylık versin

saolun bayanlar ben de normal doğrum düşünüyorum inşallah sadece bu konu kafama takılıyordu ama herşey normalde dönüyor demeniz cesaret verdi bana. forumda bi arkadaş başlık açmış geçenlerde, ilk doğumu normalmiş ikinci de son 2 ayda dikiş yerleri acımaya başlamış. iyileşen birşey nasıl acıyabiliyor ona da şaşırdım

Bnde cok dusunuyorum normal mi? Sezaryan mi? Kimisi ol sezaryani bak keyfine dio, kimisi normal yap hemen ayaktasin dio. Ama vajinaya dikis atilio ya iste o bnm icin cok buyuk sorun

kızlar vajinaya dikiş atılırken hissetmiyorsunuzki zaten.yani normalde o bölgeye dikiş fikri korkutur haklısınız ama sancılar ve bebeğin çıkışından donra orası uyuşmuş gibi oluyor hiç hissetmiyorsunuz,hatta doktor dikerken siz bebeğinizin silinip giydirilişini izliyorsunuz :)
dikişler iyileştikten sonrada tamamen eski hayatınıza geri dönüyosunuz.korkmayın,bi sorun bi engel yoksa vücudunuzu ödüllendirin ve normal doğurun

Bir de su gobek dogumdan ne kadar sonra iniyor:) balon gibi oldu gobegim:)

Bende normal doğumu çok istiyorum umarım bi aksilik olmaz da normal doğururum hayırlısıyla.

Benim bi arkadaşım da normal doğurdu doğum sonrası ilişki gayet güzel eskisi gibi diyor herhangi bi sorun yok diyo.
Umarım bizlerde öyle oluruz..

kızlar tanıdıklarım hep derki süzme balın ortasından bıçakla kesin o bal nasıl birleşiyorsa doğumdan sonrada vajen de o bal gebi eski haine dönüyor derlerdi :) ayyy yani biraz tuhaf bi benzetme ama paylaşmak istedim

normal doğum yapmış biri olarak kesinlikle normal doğumu tavsiye ederim hemen ayağa kalkabiliyorsun duşunu alabiliyorsun yemeğini yiyebiliyorsun rahatça bebeğini emzirebiliyorsun hatta daha kolay kilo veriyorsun amaaa söz konusu cinsel hayat ise bence kişiye göre değişir... normalde cinsel yönden hiç bir sorun sıkıntı yaşamış biri değilim ama nedense ben doğumdan sonra dikişler yüzünden çok korktum kendimi çok kastım piskolojik olarak acıyacak diye aylarca eşimi reddettim kötü etkilendim sanki aylardır dikişlerim orda duruyor gibi hissettim herkeste böyle olacak diye birşey yok tabi umarım sorunsuz bir şekilde doğumunu yaparsın Allahım inşallah bir avazda kurtarsın

herhangi bir sağlık problemin yoksa tabii ki normal doğum yapmalısın...

sonuçta adı üstünde "normal"...

bu kesi her normal dogumda mutlaka yapiliyor mu yoksa acilmaya mi bagli?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…