arkadaşlar doğumdan sonra sarı akıntım var bitmedi altı ay oldu kaşıntı falan yok kokuda yok neden olabilir acaba? sürekli günlük pedle dolaşıyorum artk dr korkusu olustu gidemiyorum doğumdan sonra
Dogumdan sonra o sarı akıntılar bende de olmuştu yoğun olarak. Ben de doktora gitmedim. İceride kalanların temizlendigi söyleniyor aslı var mı bilemiyorum ama bir şikayet oluşmadi bende zamanla azaldi hatta bitti diyebilirim. 10 ay oldu doğum yapali.
Dogumdan sonra o sarı akıntılar bende de olmuştu yoğun olarak. Ben de doktora gitmedim. İceride kalanların temizlendigi söyleniyor aslı var mı bilemiyorum ama bir şikayet oluşmadi bende zamanla azaldi hatta bitti diyebilirim. 10 ay oldu doğum yapali.
Cok net hatırlamıyorum açıkçası. Ama lohusalık donemi bitince bebegim iki aylık olana kadar çok yoğundu biktiracak derecedeydi. Sonra günden güne azaldı. Hala geldiği oluyor ama az ve rahatsız etmiyor beni. İsterseniz bir hekime başvurun. İciniz rahat eder.
Cok net hatırlamıyorum açıkçası. Ama lohusalık donemi bitince bebegim iki aylık olana kadar çok yoğundu biktiracak derecedeydi. Sonra günden güne azaldı. Hala geldiği oluyor ama az ve rahatsız etmiyor beni. İsterseniz bir hekime başvurun. İciniz rahat eder.
benımde normal dogum yapalı 4 ay oldu hala sarı akıntım devam edıyor ve yapıskan gıbi leke kalıyor hep sinirlerımı bozuyor doktorada gitmek ıstemıyorum etrafımdakı insanlar normal bır durum ddıyor ama ınsaşah tez zamanda gecer
Benimde aynı şekilde var ve demirimsi yani adet kokusu var ama bir türlü geçmedi haftada bı hafif kan lekesi de oluyo tam adet olucam diyorum olamıyorum bı türlü hiç bişey anlamadım