Normal doğum sonrası bitmeyen kanama

sedamuhsin

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2024
1
0
28
Kızlar ben özel hastanede dogum yaptim.Dogumum guzel gecti ancak dikislerim biraz fazlaydi.Dogum sonrasi cok sancili gecti.1.hafta kontrole gittim doktor dikislerde enfeksiyon yok iyilesmesi 40 gunu bulur kuru tut dedi.Hicbir ilac yazmadi.Oturmakta kalkmakta cok zorlandim.Artik dayanamadim 35.gun bu defa devlet hastanesinde tavsiye uzerine bir doktora gittim.Doktor beni azarladi.Birada ne isin var dogum yaptigin doktora git dedi.Neyse dikislerime bakti hafif enfeksiyon kapmis dedi yine hic bir ilac yaadi kendi kendine gecer dedi.Ben de aglayarak ciktim eczaneden bir antibiyotikli krem aldim.Onun uzerine yaralarim biraz iyilesti.Ve gecen 47.gun tekrar devlette farkli bir doktora gittim cunku ozeldeki doktor izindeydi. Kanamamin durmadigi soyledim.Bu durum hic iyi degil dedi smear testi yapti.Bir suru antibiyotik yazdi.Ama sutun kesilir dedi.Ben de kendi doktoruma gorunmeden kullanmak istemedim.Yarin 51.gunum ve kendi doktoruma gidicem.Smear testi sonrasi azalmis kanamam asiri derecede artti.Su an cok korkuyorum.Ve bebegimin asiri gazi oldugu icin dogdugundan beri surekli agliyor.Acile gidip geliyoruz.Gece uykularim yok.Artik dayanamiyorum.Her gun agliyorum.Tek basimayim kimsem de yok yanimda.Esim elinden gelen yardimi yapiyor ama ise gidiyor mecburen geceleri uyuyor.Cok zor durumdayim cok korkuyorum ve kotuyum.Bu durumu yasayan var mi? Gercekten artik cok kotuyum.

X