• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal doğum sonrası banyo

kaqol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
93
0
86
İstanbul
arkadaşlar merhaba, normal doğum yapmış annelere bir sorum olacak. doğum sonrasında ilk duşunuzu hastanedemi yaptınız yoksa evdemi? doğumdan sonra bir süre daha hastanede kalmamız gerekiyor, o yüzden doğumun ardından hemen banyo yapılmasına izin veriyorlarmı ya da temizlik nasıl sağlanıyor? yardımcı olursanız sevinirim doğumuma az kaldı çünkü :(

hayırlı doğumlar diliyorum öncelikle.. doğumdan çıkar çıkmaz banyo yaptırıyolar canım.. hastabakıcı yardım ediyo. ayakta oluyo tabi oturmuyosun. gerçekten çok rahatlamış hissediyo insan kendini. ben hala unutmam.. yeni doğmuş gibi hissetmiştim kendimi..
ben makyaj çantamı da yanıma almıştım. duştan sonra üstümü giyip makyajımı saçımı yapmıştım.. kendini çok daha iyi hissedersin tavsiye ederim:)

ben dogum yaptıgım gun degılde ertesı gun hastanede yaptım ayakta ılık duş cok rahatlattı vede sütüm gelmemişti duştan yonra geldi
mevlam yardımcın olsun

doğumdan 1 gün sonra hastanede yapmıştım,ardından süslenip makyajımı yapmıştım.bence normal doğumun en güzel yanı,hemen her işini kendin yapabilmen,süper bişey!!

çok teşekkürler arkadaşlar,sevindim böyle olmasına. hemen havlumu, şampuanımı ve makyaj malzemelerimi koyuyorum valizime :)

ben ertesi gün çıkmıştım hasteneden.eve gelir gelmez duşe girdim,sütüm için.doktorum her gün duş alınacak demişti.zaten süt,duşla birlikte geliyor.çok önemli.dikişlerin üstüne oturmadığın müddetçe herşey serbest.

ben hastahaneden çıktıktan sonra evde aldım duşumu.
ama cidden insan kedini yeniden doğmuş gibi hissediyor. allah kurtasın canım ,inşallah kolay bir doğum olur senin ki.

doktor hemen yapabileceğimi söylemişti ama ben cesaret edemedim.birkaç gün bekledim kokuştum iyice ama sonrası inanılmazdı.bekleyip yapınca daha bir güzel oluyor herhalde:1: gerçekten çok güzel bir duyguydu...

canım ben normal dogum yaptım ılk duşumu hastanede aldım eve cıktıktan sonra 3gunde bır duş aldım ılık suyla ve dıkıslerım 10gunde dokuldu bırde benımkı içli dışlı dıkıs atmıslardı kanamam fılan herseyım normaldı cok saglıklı dogum yaptım darısı bu 2.cinin basına:)

Back