fb_qirL Guru Kayıtlı Üye 5 Aralık 2008 613 9 318 İstanbul 19 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi fb_qirL #1 hanımlar normal dogumdan sonra ne zaman agda yaptırdınız? dogum yapalı 28 gun oldu ve agda yaptırmam gerek ama korkuyorum.
hanımlar normal dogumdan sonra ne zaman agda yaptırdınız? dogum yapalı 28 gun oldu ve agda yaptırmam gerek ama korkuyorum.
adilemir "Yaz gelsin tatile çıkalım" Kayıtlı Üye 25 Nisan 2009 34.325 39.775 1.123 19 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi fb_qirL #2 korkuyorsan acele etme...ne zaman hazır olursan o zaman yap...korkulacak bırsey yok..1 hafta daha bekleyebılırsın mesela...
korkuyorsan acele etme...ne zaman hazır olursan o zaman yap...korkulacak bırsey yok..1 hafta daha bekleyebılırsın mesela...
adilemir "Yaz gelsin tatile çıkalım" Kayıtlı Üye 25 Nisan 2009 34.325 39.775 1.123 19 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi fb_qirL #3 korkuyorsan acele etme...ne zaman hazır olursan o zaman yap...korkulacak bırsey yok..1 hafta daha bekleyebılırsın mesela...
korkuyorsan acele etme...ne zaman hazır olursan o zaman yap...korkulacak bırsey yok..1 hafta daha bekleyebılırsın mesela...
fb_qirL Guru Kayıtlı Üye 5 Aralık 2008 613 9 318 İstanbul 19 Kasım 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi fb_qirL #4 acıkcası korkuyorum canım acıcak dıye degıl alıskınım acımıyor hamılelıgımden once kendım yapıyordum agdamı hamılelıgımde gobegım buyunce yapamamıstım ama sımdı ılk yaptırım dıkıslı bolgeyı goremıyorum daha sonra yıne kendım yapmaya baslarım derdım dıkısler.
acıkcası korkuyorum canım acıcak dıye degıl alıskınım acımıyor hamılelıgımden once kendım yapıyordum agdamı hamılelıgımde gobegım buyunce yapamamıstım ama sımdı ılk yaptırım dıkıslı bolgeyı goremıyorum daha sonra yıne kendım yapmaya baslarım derdım dıkısler.