Normal doğum sonrası ağda

Oydar

Don't stop talking about palestine 🇵🇸
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
8.821
47.077
548
Kızlar normal doğum yapalı 5 ay oldu. Altta dikişim vardı. Sizce ağda yapsam açılır mı? Bu konuda bilginiz var mı?

Kızlar normal doğum yapalı 5 ay oldu. Altta dikişim vardı. Sizce ağda yapsam açılır mı? Bu konuda bilginiz var mı?
Canım bende biz bişey demeyelim doktorunla iletişime geç ne olur ne olmaz

5 aya dikiş mi kalır :)
20 günde dikişler düşmüştü . 2 ayda tamamen geçmişti dikişi yerim ilk doğumda.. şimdi 2. Doğum oldu bunda 2 tane ufak dikişim var 29 günlüğüz şuan tamamen iyileşmiş ,zaten bakarsanız aynadan görürsünüz iyileştiğini

Dikişlerimin düşmesi 2 ayı buldu. Başka bi sitede açıldı yazan olmuş korktum ben de açıkçası

40ım çıkar çıkmaz ağda yaptım. Hiçbir şey olmuyor için rahat olsun

Dikişlerimin düşmesi 2 ayı buldu. Başka bi sitede açıldı yazan olmuş korktum ben de açıkçası
Kaynayan dikiş kolay kolay açılmaz, düzgün çekemediği için deriyi yırtmıştır diye düşündüm ben ama bir şey demek de yanlış olur. Normal koşullarda 5 ayda kapanmayacak hiçbir yara olamaz

Ben sezaryen sonrasi 45.gün yaptırdım dikişlerin üstüne yapildi haliyle bir sorun yaşamadım sen de de olacağını sanmıyorum 5 ayda çoktan kapanmıştır o yara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…