Normal doğum sonrası adet sorunu

Herseyimsenn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
98
82
33
Merhaba anneler benim sorunum 65 gün önce normal doğum Yaptım 40 çıkana kadar lekelenmem oldu sonra bitti 47günde tekrar lekelenme geldi 4gün sürdü ama ne adet kanaması gibi dolu doluydu nede lekelenme gibi azdı 4gün sonra bitti bu defada 62nci günde çok az lekelenme başladı Kafayı yemek üzereyim ne adet oluyorum nede lekelenme bitiyo daha önce dış gebelik geçirmiştim iki gündür Yaşadığım lekelenme beni Korkutuyor tekrar dış gebelik olduysa diye test Yaptım negatif çıktı lütfen yardım edin aranızda doğum sonrası düzensiz lekelenme yaşayan varmı lekelenmem 2gün sürdü şimdi bişey yok ve ben ne zaman adet olucam lekelenme adet olacagımamı işaret ? Bu arada bebeğimi emziriyorum ve mama takviyesi yapıyorum

Cevabın için çok teşekkür ederim biraz olsun içim rahatladı...eşim doktora gidelim diyo bebeği bırakıp gidemiyorumda kafaya taktım bu durumu galiba psikolojik olarak iğne batması gibi girip çıkan Ağrı hissetmeye başladım.40 çıkınca kontrole gitmiştim ultrasondan baktı ve Herşey yolunda dedi doktor inşaallah bi sorun oluşmamıştır ve adet düzenim erkenden başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…