• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal dogum sanrası ilişki ?

rknydn55

GÜLSENEM
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2009
706
0
96
34
Samsun
Bu konu daha önce acıldımı bilmiyorum açıldıysa eğer beni oraya yönlendirirseniz sevinirim.
Arkadaslar aranızda bi çoğunuz normal doğum yapmışsınızdır bende 6 aylık hamileyim su anda ve hayırlısıyla normal doğum yapacagım benim en cok merak ettiğim konu normal doğum sonrasında dikişler oluyor ve vajinada acılma oluyor biraz acık soracagım ama bunu ögrenmek istiyorum kimseye de soramıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim

Doğumdan sonra ilişkiye girildiği zaman çok acıma oluyormu yada acılma olduğu için ilişkiden soğuma oluyormu yoksa bi müddet sobra hersey yoluna giriyormu cevremden bazı kişiler cok acıyor hiç gecmiyor dikiş agrıları ilişki sırasında cok can yanıyor falan diye konusup beni korkutuyorlar bu tecrübeyi yasayan arkadaslar bana bilgi verirmisiniz ...
Şimdiden hepinize çok tesekkür ederim..

canım zaten dogumdan sonraki 40 gün ilişki yasak malum kanamamız sürüyor gerçi herkesin bir olmaz benim daha erken kesilmişti kanamam ama 39 gün spral taktırdım daha sonraki günlerde rahatlıkla ilişkiye girebilirsin biraz endişe ediyorsun çünki uzun süre ilişki olmayınca ama kısa zamanda adapte olursun canım merak etme ama tekrar hamile kalmak istemiyorsan korunma yöntemini seçmeden ilişkiye girme derim aferesin ben eşşegimi saglam kazıga baglamak istedim ve önlemimi aldım istenmiyen gebeilklere karşı oldugum için

çok tesekkür ederim verdiğiniz bilgi için daha sonrada korunmak istiyorum yani hemen çocuk istemiyorum bu yüzden hemen mi taktırmalıyım sprali bunu bilmiyordum taktıracaktım bende çok tesükkür ederim bende Eşşeğimi sağlam kazığa bağlamak istiyorum kaydirigubbakcemile3

hayır nazar boncugum ilişkiye girerken neden acı olsunki yok öyle birşey canım sadece istenmiyen kazalara karşı tedbirli olmak için korunmayı ön plana alın demek istideim sadece yoksa cinsel hayatımız aynen devam edicek hatta arada bu kadar zaman boşlugu olunca dahada bir insan özlüyor eşini biraz açık oldu ama kusurabakmayın kızlar insanız herşey bizim için degilmi

tesekkür ederim verdiğiniz bilgiler için bu konuyu o zaman kapttırayım ben baska yerlerde de acıksa eger....

Back