Normal Doğum sancısı ile adet sancısı benzer mi?

merrrkurrr

dermansız dert yokmus
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2015
99
38
33
arkadaslar adet sancısı çekmeyen birinin doğumu da kolay sancısız ya da az sancılı olabilir mi?

Kendi adima soyliyim hic boyle bir rivayet duymamistim sancisiz dogum olmaz zannimca sadece kolay olur yada agri eşiğin yuksektir dayaniklisindir belki daha az acı hissedersin onun harici acısız özellikle normal doğum hic duymadim yada adet sancisi cekmeyen agrisiz dogum yapan duymadim hic :)

valla bacım adet sancısı gibi değil, yalan söylemenin bir anlamı yok, ama dayanamayacağın kadar da değil, 8 saat sancı çekip sezeryanla dogum yapan biri olarak diyorum, korkacak bir şey yokmuş. tabi sancı geldiğinde kımıldayamıyorsun o ayrı bir mevzu ama yine de hemen geçiyor uzun süresi olmuyor bir kaç saniye suruyor gidiyor, sonra bir daha gidiyor. Benim acı eşiğim çok düşüktür, ben çektiysem her kes çeker sanırım :halay::KK45::KK45::KK45:

Agrisiz dogum bende dusunemiyoru. Ama epidural vurulursan dogum agrisini daha az cekersin. Bunun disinda bol yuruyus ve yuzme dogumu cok kolaylastiriyor.
Dogum sancisi ve adet sancisi benziyor gibi ama dogum sancisi cok siddetli. Adet sancisini cok yasadim ama dogum sancisini kolay gecirmemi saglmadi. Birde ben dogum sancisi oldugunda ilk zamanlarda evde cekip agri sıklaşinda hastaneye gitmek daha rahat oluyor cunku hemen hastaneye gidince suni sanci veriyorlar ama evde sancin sıklasincs gidince suni sanci almadan daha rahat yasiyorsun. Bu iki surecide yasadim

arkadaslar adet sancısı çekmeyen birinin doğumu da kolay sancısız ya da az sancılı olabilir mi?
annem anlatrdi ben kızken cok agrirdi adet olurken derdi ama ablamin birini evde dogurmus hemde salvarin icine:))) o kadar rahat olmus bu çatı meselesi sanirim catilar dar yada genis oldugnda agri cok yada az oluyo diyebiliyrm.en sagliklisi hangisiyse o olsun allah kucaginza almayi nasip etsin

Deli gibi adet sancısı çeken bi insanım Doğum sancısı o sancılara göre bana daha kolay geldi çünkü sancı arada geçip tekrar başlıyor insan kendini bi ara topluyor adet sancım devamlı saatlerce sürdüğü için hep acillik oluyorum malesef. Doğumum kolay oldu ve kısa sürdü bi etkenmidir adet sancısıyla bilemiyorum

Bende çok şiddetli adet sancisi çekerdim iki tane uç tane agri kesici icersim saatlerdir geçmezdi yürümekte nefes almakta zorlanirdim.simdi 36 haftaligiz bakalim nazil olacak iki gündür kasiklarimda hareketlilik hissediyorum

Ben de 33. Haftamdayım ve karnımda kasıklarımda belimde ağrılarım oluyor. Anneme dedim Doğum sancısı olmasın :rolleyes: annem Doğum sancısı olsa anlarsın o bir şeye benzemez dedi bakalım yaşayıp görücez inşallah :KK47:

Bende tam tersi arkadaslar hic adet sancısı falan cekmem cok şükür olduğumu bile anlamam bile acaba dogumda aynı olur mu diye cok meraktayim.

X