Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende yapmış olarak fikrimi söyleyim hep normal doğumda korkardım ama sağlıklı olduğunu bilirdim... 8. ayımda sağlık sorunlarım nedeniyle sezeryanla doğum yaptım... dr um kendi girdi doğumuma onun rahatlığı belki öncesi ve sonrası hiçbir sorun yaşamadım... Allah yardımcısı olsun doğum yapacakların...
tabiki normal doğum.bir anne olarak bunu yaşadığım için mutluyum ve bütün anne adaylarına önerrim .tabi bir sağlık sorunu yoksa.bebeğin nasıl doğduğunu görüyorsun ve ilk ağlayışını sesini duyuyorsun bu çok ayrı bir duygu bütün anne adyların bunu yaşamasını isterim.
son anda bi şi çıkmazsa normal doğum istiyorum ve uygunsa tabii epiduralli..sezeryandan çok daha iyi diye düşünüyorum normal doğumu.hem anne hem bebek için..
sezeryan olucam mecburen çünkü ilk doğumumda çok istememe ve de 26 saat sancı çekmeme rağmen açılma çok az olduğu için sezeryan oldum. şimdi de mecbur aynı yöntem uygulanacak ama herşey normal olursa tabi normal doğum en sağlıklısı
helen'e katılıyorum normal de sezeryan da bir doğum şeklidir... ve tercih meselesidir,isteyen normal dogurur isteyen sezeryan... ayrıca spinal sezeryanda da o anı dakkası dakkasına yaşıyorsun zaten
Evet Bende Helene Katiliyorum Ikiside Bir Doğum şeklidir Ve Istiyen Istediğinni Tercih Edebilir Sezeryanla Doğum Yapan Doğurmamişmi Oluyo Yani çok Saçma