Çok güzel bir uygulama
Ben 100 kadından 40nın hepsinin sağlık sorunları dolayısıyla sezaryan doğum yaptıklarına inanmıyorum
Ama sorunca bütün kadınlar bir gerekçe gösteriyor nedense :26:
En sağlıklısı normal doğum
sezeryanla dogumla dunya 1.cisi olmusuz, vay cok sasirdim.Yurt disinda yalvarsan gerek gormedikce sezeryan yapmiyorlar. Bizde ise herkes sezeryana yoneliyor. Burda doktorlarinda hatasi cok bence daha kolay oluyor diye ugrasmayalim diye hemen sezeryan yapiyorlar.:26:
zaten nerde zararli sey varsa orda biz 1.numarayiz dunya capinda...
bende allah izin verirse normal istiyorum inş bi aksilik olmaz...normal doğumdan çok korkmama rağmen aksi bi durum olmadıkça asla vazgeçmeyin diyorum...
Bu alerjik hastalığın çocuklarda çoğalması sezeryanlı doğumlar sebepmiş çünkü ana rahminden geçmeyen ve orada mikroplara bulaşmadığından vücut narin oluyormuş bunlar yeni bilgile
evet zor ben normal doğum yaptım 16 dikiş atıldı ayağa kalkamadım eşim kucağında beni tuvalete götürdü artık yürüyemiyeğimi sandım bebek çok kilolu doğduğundan bende narin ve minyon tipli olduğumdan çatım dar mış doktor anlamamışALLAHım tum doguracaklara yardım etsın ne zor şeymış bu böyle
evet zor ben normal doğum yaptım 16 dikiş atıldı ayağa kalkamadım eşim kucağında beni tuvalete götürdü artık yürüyemiyeğimi sandım bebek çok kilolu doğduğundan bende narin ve minyon tipli olduğumdan çatım dar mış doktor anlamamış
evet zor ben normal doğum yaptım 16 dikiş atıldı ayağa kalkamadım eşim kucağında beni tuvalete götürdü artık yürüyemiyeğimi sandım bebek çok kilolu doğduğundan bende narin ve minyon tipli olduğumdan çatım dar mış doktor anlamamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?