Normal doğum istiyorum .. Ama...

nerede oturuyorsun biliyorum ama sana şöyle yardım edebilirim. ben 38. haftada bi sorun yaşadım. kaşıntılarım arttı ve bebek safra kesemi sıkıştırmıştı. doktorum hemen bir ilaç verdi bu ilaç işe yaramazsa direkt sezeryan dedi. başka bir doktora gittim bana hemen sezeryan dedi. ilaç falan hiç bişey demedi. neyse kendi doktorumun verdiği ilaçları kullandım ve normale döndüm. sezeryan riski kalmadı. doktorum normal doğumcudur asla para için hastane için sezeryan demez vede şu dönemde yasak zaten sen dayanamıyorum sezeryan desende almıyorlar. doktoruma gelince, 500 evlerde özel bir hastane ismi bahat halk hastanesi halk diye geçiyo ama özel hastane. doktorum albert kazado. süper biri her konuda bilgisi var kısa ve öz konuşur asla beklemezsin sıra falan çok harika bir hastane çok lüx değil ama öneririm. aklında asla soru işareti olmadan gidebilirsin. bu hastane normal doğuma para almıyo sadece özel oda olduğundan fark verdim oda 50 tl. hastaneden 100 tl. ve ebeye 50 tl bahşiş verdim bu kadar.... bu arada sen nerede oturuyorsun???

daha 5 haftalıksın seninle yazışmak sana YARDIMCI OLMAK İSTERİM BENİN BEBEĞİM 2 AYLIK OLDU ŞUANDA HAMİLELİĞİMDE YAŞADIĞIM HER SORUNU PAYLAŞIRIM. SENDE SORULARINI SORARSIN BANA İİ OLUR ARKADAŞ OLURUZ. BEN YALNIZIM HİÇ GÖRÜŞTÜĞÜM ARKADAŞIM YOK. BURADAN DÜRÜŞT HANIM BAYANLARLA YAZIŞIP GÖRÜŞMEKTE İSTERİM.. MSN Mİ VERİM ORADANDA YAZIŞIRIZ OLURMU?

ben esenyurtta otururyorum..bilgilerin için çok sağol....

merhaba ben ist. oturmuyorum ama sana şunu söyleyebilirim. ben hamileyken kontrollerimi özelde yaptırdım ama doğumumu devlet hastanesinde yaptım. gayette memnundum. dr.uma daha önceden bi sorun olmazsa normal yapacağımı söylemiştim. epiduralde yaptırdım isteğe bağlı. bi kuruş ödemeden çıktım... şuan oğlum 3.5 aylık. allah seninde kolay ve sağlıklı doğum yapmanı sağlasın.

slm canım bnde yeni evliyim bebek için erken ama şimdieden korkularım var normal dogumu nasıl oldu ben cünki ilişkiyede cok zor girdim doktorda dan korkuyorum nasıl asıcam bunları

özlem hanım benimde hiç arkadaşım yok sizinle arkadaş olabiliriz isterseniz her konuda da yardımcı olurum size bende evliyim benim çoçugum yok ama

Son düzenleme:

ÇOK TEŞEKKÜRLER..bende kontrolleri özelde yaptıryorum doğum için devlet düşünüyorum .. ama işte TAM TEŞEKKÜLLÜ BİR hastane olması gerek nelere dikkat etmek gerekir tam bilemiyorum....normal doğum hangi şartlarda mümkün olmuyo racaba bunuda çok merak ediyorum varsa önceden önlem almak ve normal doğuma hazırlanmak istiyorum..vs vs.. sevgiler..

normal doğumun olmamasının nedenleri şunlar
bebeğin ters dönmesi yani başının aşağı inmemesi
annenim kalp tansiyon astım yada gebelikle ilgili bitakın hastalıklarının olması preeklemsi gibi vsvs
annenim çatı genişliğinin uygun olmaması
daha bir kaç sebep daha var ama ilk aklıma gelenler bunlar
ama ne yazıkki özel hastanelerin çıkarlarını düşünmesinden dolayı
annenin doğumdan korkması
yaşının 35ted büyük olması
bebeğin kilolu olması
bebeğin tüp bebek olması
bebeğin suyunun az olması
önceki doğumun sezeryen olmasından gibi bir çok nedenden dolayı (çoğu saçma sapan ) malesef sezeryan ameliyatı olmak gerekiyor.tabi bu bizim ülkemizde böyle
yurt dışında ters bebekleri bile düzeltip normal doğum yaptırıyorlar ikinci doğum eğer ilki sezeryan olsa bile eğer bir sorun yoksa normal doğum oluyor.
düşünün aradaki uçurumu

buarada benim annem 38 yaşında normal doğum yaptı 4. çocuğunu doğurdu en rahat doğumundu diyor.3.doğumu biraz zormuş çünkü kardeşim 4 bucuk kilodan fazla doğmuş hemde dikişsiz
allah iiyi insanlarla karşılaştırsın inşallah canım
canım doğumdan önce iyice araştır bilgilen doğumla ilgili herşeyi oku öğren özel hastanelerin tuzağına düşme

MERHABA,
canım sen bence simdiden bunları düşünme ve hamileliğinin tadını çıkar doğum yaptıktan sonra beni daha iyi anlarsın :)
ama yine de paylaşıyım,ben özelde sezaryan ile doğum yaptım ve çokta memnunum.doktorum normal den yanaydı ama ben istemedim ..devlet hastanelerindeki muameleyi bildiğim için asla düşünmedim zaten burası Türkiye dedirten şeylerin hepsi var...
herşey çok güzel ve yolunda gitti.
sana önereceğim hastane ve doktor var istersen ....

hiç bişey yokken insanların kendilerini kestirmelerini bi türlü anlayamıyorum allahım

ben mümkün mertebe normal doğum düşünüyorum zordur eminim ve acı verir ama sonrasında çok daha rahat etmek adına normal doğum tercihim olur... tabi Allah nasip eder ve iyi insnalarla karşılaşırsam... çok teşekkürelr sanada mutlu annelikler canım..

evet canım bend eonun için araştırıyorum biraz erken oldu tabi ama işte insna herşeyi düşünüyor.. kaygıalr oluşuyor... bnm anam hep evde doğum yapmış hiç bişeysi yok 7 çocuk doğurmuş bziler şanssız nesilleriz herşey çok ticari artık... umarım iyi insanlarla karşılaşırız... sevgiler..

Merhaba SHHEYMA,
20 haftalık hamileyim. doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. normal doğumcu bir doktor arıyorum. önereceğim doktor ve hastane var demişsiniz. rica etsem?

Merhaba bende 15+1 haftalık hamileyim. Duygu hastanesinde Yeşim Hn.a gittim 3.5 ay boyunca hamile kalmadan önce de yine ona gitmiştim kesinlikle memnun kalmadım. Hele ki son gidişimde eşimle acaba cinsiyet belli mi diye sorduk kimi ultrasonlarda 2.5 aylıkken de belli olabiliyormuş dedik bize verdiği cevap aynen şuydu; "gösterene gidin o zaman" şok olduk. Bir doktor hastasıyla böyle konuşmamalı hele ki özel hastaneyse! aldığımız cevap karşısında çok üzüldük ve doktorumuzu değiştirmeye karar verdik. Arkadaşlarımızın önerisiyle Özel Bahat Halk Hastanesinde Dr.Albert Kazado'ya gittik 2 gün önce. İyi ki de gitmişiz mükemmel bir doktor. Çok cana yakın,çok anlayışlı ve sevecen biri. Bundan sonra onun hastası olmaya karar verdim. Umarım hep böyle devam eder. Hastane ve doktor konusunda çok hassas biri olarak Albert beyi kesinlikle öneririm. Bu mesleği hakkıyla yapan biri olduğuna inanıyorum gidip görürseniz kararınızı siz verirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…