- 8 Ocak 2012
- 1.644
- 3.286
- 333
- 50
Arkadaşlar doktorumdan ogrendiklerimi sizlerle paylaşmak isterim. Ben 36. Haftadayim. Doktorum zeytinyağı ile sabah akşam vajinanin ağzına ve işaret parmağınızı orta bölümünün ortasına kadar yaglamami, devamlı merdiven çıkmamı dengemi koruyarak bacaklarımı açıp comelip kalkmamı ve bolca da esimle ilişkiye girmemi söyledi. Bunların hepsi perine kesisi yapmadan belki çok az bir kesikle doğum yapmaya yarayan calismalarmis. Esinle birlikte olmak vajinanın kayganligini max. Artiriyormus
Yalnız su anda bebeğin durumu başasagiya ve doğum kanalına girmemiş ve vajina ağzı kapalı. Eğer dizinde sıkıntılarını yoksa bunları yapabilirsiniz. Bu arada ben spor salonuna başladım. 20dk bisiklet 15dk yürüyüş ve basit doğum egzersizleri yaptık toplam 1 saat 15 dk
Yalnız su anda bebeğin durumu başasagiya ve doğum kanalına girmemiş ve vajina ağzı kapalı. Eğer dizinde sıkıntılarını yoksa bunları yapabilirsiniz. Bu arada ben spor salonuna başladım. 20dk bisiklet 15dk yürüyüş ve basit doğum egzersizleri yaptık toplam 1 saat 15 dk