• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal doğum için doktor tavsiyesi-bakırköy acıbadem

narowl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2010
6
0
36
İstanbul
merhaba
ikinci bebeğime hamileyim, ilk doğumumda doktor araştıramamıştık, daha doğrusu hastaneye güvendiğimiz için doktor seçmek gereksiz demiştik, çooook yanılmışız, neredeyse ağrıız bir normal doğum yapmama rağmen 3gün hastanede kaldım, atardamarım parçalandı, normal doğumdan birkaç saat sonra bildiğin narkoz yiyip ameliyat oldum. şimdi aynı doktora gitmek istemiyorum, zaten doktorlar listesinde adı da yok, bakırköy acıbademden tavsiye edebileceğiniz doktorlar var mı, düşünceleriniz önerileriniz benim için çok kıymetli.. :17:

Ben de Bakırköy Acıbadem de yaptım doğumumu... 5 yıl önce :) Sennur Zorer idi dr.um. Çok çok memnunum. Ancak kendisi oradan ayrıldı , Ethica İncirli şimdi. İsterseniz konuşun belki doğum için gelebilir Acıbadem e.

Ben de Bakırköy Acıbadem de yaptım doğumumu... 5 yıl önce :) Sennur Zorer idi dr.um. Çok çok memnunum. Ancak kendisi oradan ayrıldı , Ethica İncirli şimdi. İsterseniz konuşun belki doğum için gelebilir Acıbadem e.

mrb gecekuşu, bende 5.5 aylık hamileyim sennur zorer'e gitmeyi düşünüyorum. nasıl bir doktor biraz beni bilgilendirirmisin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)

Back
X