benim doğum hikayem ise benim bir hafta önceden kanamam geldi çok korktuk doktora gittim sadece 1cm açılmış dedi bebek karnında gelişmiyo sezeryana alalım dedi ben kesinlikle red ettim normal doğuracam ben dedim iyi cesaretliymişim yahu.bir haftam olduğu için evime geldim kananamam kesildi zaten bir hafta bekledikten sonra sancım yine yok son gece eşimle yürüyüşe çıktık gezdim baya baktım ben ağırlaşıyorum iyice o gece az az sancım geldi ve iyice sıklaştı ben sancımın çoğunu evde çektim bu çok iyi oldu hastanade suni sancı almadım saatlerce.çok korkuyordum suni sancıdan çünki.neyse hastaneye gittim ebe çok sancın var fazla dedi beni odaya aldı serum taktı ben biraz rahatladım.gece 1:30 felan suyum geldi doğumum çok güzel oldu kızımı 10 dk da dünyaya getirmişim şükürler olsunki çok farklı duyguydu bir derin nefes aldım çok rahatladım kurtuldum dedim ama ters giden birşeyler vardı ebem doğumun çok güzel oldu ama eşin çıkmıyor dedi yani plesenta oluyo galiba. o an çok kötü oldum.ilaç kattı serumumu neler denedi düşmedi.kaç saat doğum masasında bekledim.artık olmadı gece doktorumu çağırdılar beni ameliyata alacaklardı çünki ben normal doğum yapmışım sıkıntı çekmişim tekrar sezeryan gibi olacaktım. anestezi uzmanını aradılar doktorum geldi ve ben amaliyathaneye girdim ağlayarak.kaç doktor birikti başıma ebem çok korktu ama.beni dualarla gönderdi bu olay çok az rastlanıyormuş binde bir kadına oda şans bana denk geldi göreceğim vardı neyse beni bayılttılar bir uyandım bitmişalttan çıkmazsa sezeryan gibi olacaktım alttan çıkmış şükürbir saate yakın sürmüş odama geçtim hastahane hep beni anlatıyo gece korktuk felan diyo hemşireler ebeler.şükür geçti gitti bir anı kaldı bana ama doğumum çok güzel oldu herkes bunu yaşayacak diye birşey yok sonunda ölümde yok kötü düşünmeyin normal doğum gibisi yok.evimde ayaklandımda işimide tuttum ve şimdi çok rahatım şükür.herkese hayırlı doğumlr inş.