Normal doğum düşünenler için....

sldbbl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8
6
43
Herkese merhaba
ikinci bebeğe hamileyim ilk doğumum normal doğumdu ben normal doğum yapmak istediğim zaman başkalarının neler yaşadığını çok merak etmiştim şimdi bunu sizlerle paylaşacağım
Ama ilk önce meraklı kişileri görmek isterim

bende normal doğum yapmak isteyenlerdenim, tabi şartlarımız uygun olur mu bilmiyorum bu konuda kendimi de şartlandırmak istemiyorum :)

ama yürümek ve hurmanın normal doğum için çok faydalı olduğunu duydum :):):)

bende merak ediyorum daha önce hep normal doğum istediğimi söylerdim. ama şimdi çok kararsızım. en çok korktuğum normal doğum sancısı çekip sezeryan olmak.

Normal doğumum 5 saat sürdü suni sancı verdiler sancılarını sonra hadi olmadı Sezer'in yapacağız diyecekler diye çok korktum . Doğrusu ben daha uzun sürer diye düşünmüştüm ama yaptığım bazı şeylerin faydası oldu belkide

22. Haftada hamile yogasina başladım çok da hareketliydim çalışıyordum ve yüksek lisans yapıyordum doğumdan 2 gün önce son sınava girdim.

37. Haftadan sonra hurma yedim her gün iki tane açılmaya kolaylastiriyormus. Göğüs uçlarına masaj bebek emzirme gibi çünkü emzirme ile rahim birbiriyle bağlantılı çalışır. Yürüyüş

Ve epidural bence böyle bir nimet varken faydalanmak gerek. Kesinlikle yaptırın.

Ve allahin yardimiyla vebu taktiklerden sonra bebeğim kucağımDa.

Bende normal düşünüyorum bakalım bebisimiz de isterse dönerse neden olmasın valla inşallah normal yaparım annem 3 kez evde doğum yaptı normal yani inşallah ona benzerim.

Ben merak ediyorum çok hemde paylaşabilir.misiniz çok korkuyorm 39.haftaya girdim ben bugun dr.çatı muayenesi yapmaya çalıştı kendimi kasınca sen normal doğum yapamazsın dedi çok üzüldüm ne yapmalıyım sizce özeldeki bir doktordu kendisi acaba sırf para için mi sezeryana teşvik etti beni fikrinizi alabilir.miyim acaba :-( :-(

Bende hamile kalmadan önce hep normal diyodum. Şimdi korkuyorum yaparsam epidural kesin kullanicam

Ben de tam tersi hep Epidural düşünüyordm hamilelikte normal doğum yapabilirm diye cesaret verdim kendime hep ama suan 39+3 oldum ve kafam allak bullak oldu dün drla görüşünce belki birkaç saat snra sancılarm başlıycam ve hala karar veremedm :-( inşallah hayırlısyla gelir bebek

Normal doğum düşünüyorum ben de. 6+1 bugün henüz çok erken bunu düşünmek için. İnşallah herşey yolunda gider ve dogurabilirim

Bendeki piskopatlıkmı bilmemde o acıyı çekmeyi istiyorumm Hiç ağrı kesici gibi şeler istemiyorum Allah izin verirse nedense hiçte korkmuyorum bu arada ilk hamileliğim

normal doğum yaparak doğurdum biricik oğlumu.. :) 8 saat sürdü doğumum. evet belki zor ama dünyanın en güzel hissi o.. :) kesinlikle korkmayın. eğer bebeğiniz veya sizinle ilgili bir sağlık probleminiz yoksa normal doğumu tercih edin :)

Bende normal doğum istiyorum ama sağlık ocağındaki ebe bile bebeği düşündüğün kdr kendinide düşün diyor. Astım var. Geçirdiğim ciddi bir ameliyatım var. Ama yinede bilmiyorum ne yapacağımı. Acısı ağrısı umrumda değil. Zaten alışkınım. Ama korkutan çok. Sdc komşum dr o cesaret verdi biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…