Normal doğum dikişlleri!!!

olaylarolaylar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2012
200
0
26
Sakarya
Merhabalar doğum yapalı 1 hafta oldu ama dikişlerim hala acıyor ve ben hiç oturmuyorum nerdedeyse ama buna rağmen genelde sızlıyor

Özelllikle 10 dk ayakta bile dursam sızlıyor benimkimi anormal:(( lütfen yardımcı olun hiç geçmeyecek gibi:(((

Cnm benım bu hıc normal değil ben doğum yaptığımda iç dış dikişim vardı ama aynı anda ayağa kalktım yürüdüm sadece idrara çıkarken sıkıntı oluyordu istersen bi doktora görun

canım gözünü korkutmak gibi olmasın ama benim nerdeyse 1 ay acıdı dikişlerim hep yattım diyebilirim.gün içinde sadece 1-2 dk geziyodum ev içinde onda da yine acıyodu.ama geçiyo sonunda tabiki.

daha bir hafta olmuş acıması normal dikişler kaynarkende kaşıntı oluyor o zaman geçiyor ağrısı ağrı eşiği kişiden kişiye değişiyor ama ikinci haftada dikişler düşer acı azalır

hanımlar cevaplarınız için teşekkürler bugün doktora gittim, iyileşmeye başladığı için acıyormuş daha güçlü bir ağrı kesici verdi dr.

Umarım bir an önce düzelir:(

kişiye göre değişiyor cnm. ben de neredeyse 10 gün oturamadım ve ağrım oldu.yavaş yavaş düzeldim. dikişlerim düştüğünde rahatladım.
sanırım 15 günlük olduğumda falan rahatlamaya başlamıştım...

Back