normal doğum dikişleri taharet

arkadaşlar normal doğum dikişlerinizi neyle sildiniz. ben once taharet alıp suyla yıkıyorum sonra baticonla siliyorum.

Adı Z ile başlayan bir ilaç vardı, onu belli bir mikatrdaki suya karıştırıyorduk. Onunla güzelce temizleyip Hametan merhem sürüyorduk. 20 gün sonra dikişler atmaya başlamıştı.
Üzerine oturmamak gerekiyormuş ama ben bilmediğim için hep üzerine oturdum o yüzden iyileşmesi 20 günü bulmuştu.
İnşallah seninkiler daha çabuk iyileşir.

Adı Z ile başlayan bir ilaç vardı, onu belli bir mikatrdaki suya karıştırıyorduk. Onunla güzelce temizleyip Hametan merhem sürüyorduk. 20 gün sonra dikişler atmaya başlamıştı.
Üzerine oturmamak gerekiyormuş ama ben bilmediğim için hep üzerine oturdum o yüzden iyileşmesi 20 günü bulmuştu.
İnşallah seninkiler daha çabuk iyileşir.
bugun sızladı .normalde hep tuvaletten sonra duşta yıkardım bugun vcde yıkayınca nedense sızlanma hissettim neden acaba .

arkadaşlar normal doğum dikişlerinizi neyle sildiniz. ben once taharet alıp suyla yıkıyorum sonra baticonla siliyorum.

sadece suyla doktorum özellikle söyledi bunu kurutmak cin pon pon yapara peceteyle ve sac kurutma makinesiyle kurut kısa zamanda toparlanmanı saglar kasınırsa baticon sür derim ben.

Back