- Konu Sahibi mineerhan9288
-
Normal doğum yapmak istiyorum ama sonra vücudun çok değiştiği ve eski haline asla dönemeyeceği ve çok ağrılı bi süreç olduğunu duydum. Ben cok korkuyorum ağrı sancı bu şekilde katlanrm evladm için ama cok mu zor bilmek istiyorum. 18 haftalık hamileyim doğum hikayelerini okurken karar verdim siteye üye olup bu soruyu sormaya. Ama birinin bana açık açık anlatması lazım neyin ne olduğunu. Ilk gebeligim ve eşim hiç yardımcı olmuyor kendimi kötü hissediyorum bazen saatlerce ağlıyorum. Lütfen düşüncelerinizi paylaşın ama gerçekte ne yaşicaksam onu anlatın bana.
Normal doğum yapmak istiyorum ama sonra vücudun çok değiştiği ve eski haline asla dönemeyeceği ve çok ağrılı bi süreç olduğunu duydum. Ben cok korkuyorum ağrı sancı bu şekilde katlanrm evladm için ama cok mu zor bilmek istiyorum. 18 haftalık hamileyim doğum hikayelerini okurken karar verdim siteye üye olup bu soruyu sormaya. Ama birinin bana açık açık anlatması lazım neyin ne olduğunu. Ilk gebeligim ve eşim hiç yardımcı olmuyor kendimi kötü hissediyorum bazen saatlerce ağlıyorum. Lütfen düşüncelerinizi paylaşın ama gerçekte ne yaşicaksam onu anlatın bana.
Teşekkür ederim fikirlerinizi paylaştığınız için iyi dilekleriniz için... Bn genç kızken adet dönemlerimi acillerde geçirirdim cok sancılı oluyodm ama elbette doğum sancısı bin kat fazladr. Sancıyı çekmek sorun degil bnm merak ettigim bebek cikarken canın acıyo mu
benim sancım gece 12 gibi başladı ağır ağır...3 gibi şiddetlendi kimseye çaktırmadım:)herkes uyuyodu ben öyle dolanıyodum evin içinde,çünkü sancıyı evde çekmenin yararıma olacağını söylemişti ablam...ben de öyle yaptım 4 gibi artık sancım iyice artınca hastaneye giittim kontrol sancı odası derken 5:30 da bitti hikayem:)eğer ilk açılmayla hastaneye gitseydim çokk beklermişim orda,çünkü doğumdan 5 gün önce başlamış açılma...ebe bana sen nasıl dayandın doğurmak üzeresin dedi...böylelikle ikinciyi doğurursam eğer (ki ben belki senden kat kat fazla korkuyodum kimsenn hikayesini falan okumazdım yani)yine evde çekerim sancımı su falan gelmesi durumu dışında tabii....ben sanıyodum ki çıkaramıycam bebeği dışarı,hatta doğum masasından neyse ben kalkıyorum dedim iniyodum da ayağımı çekemedim:)),biraz daha gayret etsem daha kolay olacaktı tabii. valla rabbim oyle bi yardım ediyo ki.o ordan nasıl çıkıyo nasıl toparlanıyosun insann aklı almıyo...mutlu doğumlar diliyorum şimdidednn:))
en iyisi o gün gelene kadar düşünmemek ,günü gelince nasıl olsa olan olcak,azcık kalmış senn hayırlısıyla kucağına al inşallahh:)Tam benlik bir muhabbet olmuş şu sıralar bende normal doğum yoluna gidiyorum ve hala tereddütlerim var ordan nasıl çıkacak diye. Aklımda delice senaryolar dolaşıyor. Bende okumuyorum öyle olumsuz şeyler duymak istemiyorum. Allah yardım eder amenna. Ama aklımda hala çılgın sorular dönüp duruyor.
en iyisi o gün gelene kadar düşünmemek ,günü gelince nasıl olsa olan olcak,azcık kalmış senn hayırlısıyla kucağına al inşallahh:)
Bende düşünmemeye çalışıyorum ama iki güne bir rüyalarımda doğum yapıyorum çok şükür bayağı tecrübe sahibi oldumGerçekte ne olur bilemem :18::18::18::18:
ben doğurdum bitti ama en az haftada bi hala rüyamda doğuruyorum benm ki de ayrı bi olay:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?