- Konu Sahibi m_junior_mk
ben özel bir hastanede doğum yaptım, hamileliğimin sonuna kadar hep normal istiyordum sezeryan aklımın ucundan bile geçmiyordu . hamileliğimin 40.haftası doldu o günde kontrolüm wardı sabah 9da gidecektik neyse ben akşam yattım sabah 6buçuk gibi lavaboya kalktım birde ne göreyim suyum gelmiş çamaşırım ıslak , hemen annemi uyandırdım ama annem yanımda olduğu için gayet sakinim ,girdim güzel bir duş aldım sonra hazırlanıp çıktık gidince beni hemen serwise aldılar suyumm geldi ama daha sancı falan hissetmiyorum açıklığmda ancak bir parmağın ucu kadarmış neyse suni sancı verdiler 8 saat sancı çektim ama ne sancı ,nst de % 70 lere vardı ama ebe gelip kontrol ediyor 8 saat sonunda ancak 1cm açıklık, ebem diyorki bu kadar sancıya 2 çocuk doğurulurdu diye , tabi ara ara gelip bana soruyorlar napalım bekleyelimmi diye ben sonuna kadar bekleyelim diyorum . suyumda geldiği için doktor bebeğin enfeksiyon riski war diyor ben seruma antibiyotik eklettirdim inatla bekliyorum , doktorum suuyun geldiği için bebek aşağıya baskı yapamıyor açıklığın ondan olmuyor beklersen sabahıda bulabilir hemde yinede açılacağına garanti veremem diyor ama ben gece 12 ye kadar beklemeyi göze almıştım bu arada sancıdan duramıyorum eşim annemler falanda yanımda hem yaygarayı sewmediğimden hemde eşim falan üzülmesin diye hiç bağırmıyorum ama sancıdan ölmek üzereyim snra nst için tekrar geliyorlar bebeğimin nabzı düşmeye başlamış bu sefer doktor bana hiç sormadan hadi sezeryana alıyoruz bebeği riske atamayız diyor ve ben acaba doğru bir kararmı diye çaresizlik ve acı içinde ameliyathaneye gidiyorum , en son hatırladığım dayanılmaz ağrı çektiğim ve beni bayılttıkları sonrasında ameliyattan çıkıp ayılınca doktorum çok doğru bir karar vermişiz tam zamanında almışız yoksa bebek kakasını yemek üzereymiş dedi bnde Allaha binlerce şükür ettim , odada yawrumun yüzünü görünce bütün acılarımı unuttum , Allah kimseyi o yollarda oyalamasın herkese hayırlı bir doğum nasip etsin (biraz uzun oldu ama :))